• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kiloyla bugün basliyorum

Ben de yuz olmusum burdan yazicam takipteyim bana da moral Verin ne yapmaliyim emziren bir Anne ol arak.dukan Karatay Hepsini arastirdim kafam cok karisik
Cnm bende 100 kilo olarak basladim ve su anda 95 kiloyum.Bir ayda 5 kilo verdim.Bence emzirdigin icin dukan karatay boyle diyetler yapma.ayca kayanin ayda 8 kilo diyetini yap.Bende onu yapiyorum.Tum besin gruplari var diyette.Emzirdigin icin sana ve cocuguna gore bir diyet.Ben 5 kilo verdim cunku yasim 35.Sen daha gecsen daha hizli kilo verirsin bide emziriyorsun.Once inan ben bunu basarabilirim de.Hepimize guzel diyetler.

Cnm bende 100 kilo olarak basladim ve su anda 95 kiloyum.Bir ayda 5 kilo verdim.Bence emzirdigin icin dukan karatay boyle diyetler yapma.ayca kayanin ayda 8 kilo diyetini yap.Bende onu yapiyorum.Tum besin gruplari var diyette.Emzirdigin icin sana ve cocuguna gore bir diyet.Ben 5 kilo verdim cunku yasim 35.Sen daha gecsen daha hizli kilo verirsin bide emziriyorsun.Once inan ben bunu basarabilirim de.Hepimize guzel diyetler.
Yasim otuz kendime gore bi plan yapicam sanirim bugun basladim kisarak ekmekten Falan Bol Meyve su icii p gunu tamamlayacagim bende kisitlamayi kendim yapicam irade ile Artik

Ayca kaya nin diyeti nasil biraz uyguladiklarini anlatirsan sevinirim
Sabah 2 dilim cavdar ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin sekersiz icecek. ara 1 meyve .ogle 1 dilim ekmek 3 kofte kadar et (yerine tavuk balik yumurta yenebilir)salata 1 kase yogurt.ara 1 meyve 1 bardak ayran 1 galeta.aksam 6 yemek kasigi sebze yemegi 1 dilim ekmek yada 1 kase corba salata 1 kase yogut.cok doyurucu ve besleyici bir diyet denemeni tavsiye ederim.insallah istedigimiz kilolara ineriz.kolay gelsin.

Sabah 2 dilim cavdar ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin sekersiz icecek. ara 1 meyve .ogle 1 dilim ekmek 3 kofte kadar et (yerine tavuk balik yumurta yenebilir)salata 1 kase yogurt.ara 1 meyve 1 bardak ayran 1 galeta.aksam 6 yemek kasigi sebze yemegi 1 dilim ekmek yada 1 kase corba salata 1 kase yogut.cok doyurucu ve besleyici bir diyet denemeni tavsiye ederim.insallah istedigimiz kilolara ineriz.kolay gelsin.
Bu arada gunde 2.5 litre su iciyorum haftada birkac gunde yuruyus yapmaya calisiyorum.

Selamm kizlarr
yatili misafirr yilbasii tatili fln derken saldim kendimi genee
yarin tarilma günü yarin yazicamm kac oldugumu
vee gene 100 olmadann kendime gelmem lazimm
tatill dolayisiylaa cocuklar ve esim evdeydii hic giremedimm
ins yarin tekrar kendime gelirim yoksaa 150 bulcamm bu gidisleee

Selamm kizlarr
yatili misafirr yilbasii tatili fln derken saldim kendimi genee
yarin tarilma günü yarin yazicamm kac oldugumu
vee gene 100 olmadann kendime gelmem lazimm
tatill dolayisiylaa cocuklar ve esim evdeydii hic giremedimm
ins yarin tekrar kendime gelirim yoksaa 150 bulcamm bu gidisleee
Bende bu hafta hic veremedim 95 dewam etmeliyiz yilmak yok yola dewam

Tartildimm ve 93 ciktimm
ben birazz dikkat etmiyim hemen aliyorum yaa
bugün sabah yok
öglen 1dilim ekmek ve sucuk
aksam kahve
2litre su

Selamm dicemde hickimse kalmamiss :(
Ben dikkat ediyorum fakat hic kilo veremedimm
ya sadece ac kaldigimda verebiliyorum
Kahvalti öglen aksam yemegi yedigim zaman kilo aliyorum
Ama tek ögün yedigimde kilo veriyorum
buaraa gercektenn hic vaktim yoktuu yokta fazla giremiyorumm
sizler ne durumdasinizz niye hic yazmadinizkii

Kızlar nedesiniz kimse kalmamış burda ne kadar çok ihmal ettik hepimiz hadi toplanın dağıtmayalım daha fazla :KK42:

Back
X