• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 100 tel sac dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aypare ackerman

Always happy 💕✨️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
18.256
64.369
598
heryer de günde 100 tel hatta bahar aylarında 150 200 tel normal deniyor. peki gerçekten her gün 100 tel sac dökülmesi normal mi kızlar? banyoda ,tararken kuruturken özellikle çok dökülüyor. gün aşırı da banyo yapıyorum. normal midir bu?

Çok normal hayatım .bende de vardı bu problem doktora gittim mevsimsel felan dedi .kaç kere gittim baktım bi şey Yok bende bıraktım artık.

Çok normal hayatım .bende de vardı bu problem doktora gittim mevsimsel felan dedi .kaç kere gittim baktım bi şey Yok bende bıraktım artık.
birisi burda yazmıştı her gün 100 tel normal değil diye ama doktorlar her gün 100 tel normal diyor. Ben de gittim normal dedi demek ki kafaya takmaya gerek yok akışına bırakmak lazım 🤷🏻‍♀️🤗🤣

100 tane mi gayet normal benim 1 günde 700 e yakın saçm dökülüyor duş aldgm zaman bu sayı iki katına çkyor 2 yıldr tek çözüm bulamadm. Bence 100 teli hiç dert etme

1)Gidin bir kan tahlili yaptirin. B12 folik asit eksikligi troit falan vardir.
2)Eger saglikliysaniz sac derisi 3 ay sonra tepki verir 3 ay once yasadiginiz bir olay etkilemistir
3)sampuandaki kimyasallar saclari temizlerken bir yandanda sac koklerini kapatir sac nefes alamaz...sabuna gecebikirsiniz ama bu sefer farkli sıkıntılar ile karsilasicaksiniz.
4)kokusuz sarimsak yagi var. (farmasi kullaniyorum ben yagda sampuama ekliyorum 10 damla kadar. )Onu ekleyebilirsiniz Durularkende bir litre suya bir su bardagi kadar sirke ilave edip elinizle masaj yapip durulayin.
5)banyodan once haftada bir kere hindistan cevizi, z.yagi , aleo vera gibi sac bakiminda akullandiginiz yaglarla maske yapin ...duzenli bakimda iki haftada sonuc gorursunuz

Ben inanıyorum çünkü benimde aynı şekilde halada devam ediyor dökülmem 7 yıllık ama son 3 yıldır çok şiddetli sizinki gibi ve kafamda saç kalmadı gerçekten ne yaparsam yapayım da bana mısin demiyor
Aynen benimde gtmedgm özel hastane profesör kalmadı hiç bir sebep ya da çözüm bulamadılar

Benim vitaminlerde sıkıntı yok tiroidlerdede zaten bilincliyim takviye alıyorum benim dokülmem polikistik over genetik ve seboreik dermatit kaynaklı 25 yaşında kel kaldım ve kalan saçlarımda tüy gibi onlarda günden güne gidiyor zaten doktorlar tedavi etmek bile istemiyor sonuç alamayız diye

Benim vitaminlerde sıkıntı yok tiroidlerdede zaten bilincliyim takviye alıyorum benim dokülmem polikistik over genetik ve seboreik dermatit kaynaklı 25 yaşında kel kaldım ve kalan saçlarımda tüy gibi onlarda günden güne gidiyor zaten doktorlar tedavi etmek bile istemiyor sonuç alamayız diye
Bende seboroik dermatitden şüpheleniyorum saç köklerim tıkalı bi de sarı yağlı kremsi bi tabaka var o tabaka hiç arınmıyor ne kadar temizlersem temizliyim arınmıyor. Dökülen köklerin ucuda kaplı. Saçlarıma yapışık beyaz beyaz bir şwyler var bu kepek değilde ona benziyor saçımı usulca çekiyorum elim saç doluyor. Sabahtan akşama kadar yüzlrce saçım dökülüyor. Denrmediğim ilaç, gıda takviyesi solüsyon yağ şampuan kalmafı aklıma ne geldiyse uyguladm

Bende seboroik dermatitden şüpheleniyorum saç köklerim tıkalı bi de sarı yağlı kremsi bi tabaka var o tabaka hiç arınmıyor ne kadar temizlersem temizliyim arınmıyor. Dökülen köklerin ucuda kaplı. Saçlarıma yapışık beyaz beyaz bir şwyler var bu kepek değilde ona benziyor saçımı usulca çekiyorum elim saç doluyor. Sabahtan akşama kadar yüzlrce saçım dökülüyor. Denrmediğim ilaç, gıda takviyesi solüsyon yağ şampuan kalmafı aklıma ne geldiyse uyguladm
Evet anlattıklarınız seboreik dermatite benziyor kökler nefes alamayıp ölüyorlar ve bu seboreik dermatit hiç geçmiyor bugün banyo yaptım oturdum saydım dökülenleri sadece banyoda 450 banyodan sonrada 200 tel döküldü çok yoruldum artık napacağımı şaşırmış hayattan kopmuş bir haldeyim

Evet anlattıklarınız seboreik dermatite benziyor kökler nefes alamayıp ölüyorlar ve bu seboreik dermatit hiç geçmiyor bugün banyo yaptım oturdum saydım dökülenleri sadece banyoda 450 banyodan sonrada 200 tel döküldü çok yoruldum artık napacağımı şaşırmış hayattan kopmuş bir haldeyim
Ben tarayınca duştan sonra oluk oluk geliyo eskiden öyle gür saçlarm vardı ki toka tutmazdı şimdi azcıcık saçım kaldı bunun tedavisi yokmş biliyorum da hafifleticek bir şey demi yok hiç

bende de bu sorun var :( aynısı dediklerinizin

Eğer seboroik dermatitse tedavisi yokmuş. Sadece hafifletici kortizonlu losyonlar var o da çözüm depil :KK43:(
Aynen tedavisi yok 7 yıldır uğraşıyorum bu illetle bütün kortizonlu krem losyon kullandim denemedigim sampuan kalmadı ve son 2 yıldır beni kel bıraktı hiç azalmayan günlük 400 500 tel dökülmem var banyo yaptigimda iki katı oluyor saç derim görünüyor ön kısım tepe kısmı yan kısımlar bildiğiniz kel genćliğimden ömrümden etti bu saç dökülmesi beni düzelmedi düzelmicekte her yerden dökülüyor çare bulamadim

Aynen tedavisi yok 7 yıldır uğraşıyorum bu illetle bütün kortizonlu krem losyon kullandim denemedigim sampuan kalmadı ve son 2 yıldır beni kel bıraktı hiç azalmayan günlük 400 500 tel dökülmem var banyo yaptigimda iki katı oluyor saç derim görünüyor ön kısım tepe kısmı yan kısımlar bildiğiniz kel genćliğimden ömrümden etti bu saç dökülmesi beni düzelmedi düzelmicekte her yerden dökülüyor çare bulamadim
bence sizinki seboreik yanisira genetik ve pko demissiniz buda etkilidir diye düşünüyorum ailede başka seyrek az saçlı varsa muhtemelen genetikten
Vichy dercos denediniz mi birde organik elma sirkesini. minoxil de çok iyiymiş

bence sizinki seboreik yanisira genetik ve pko demissiniz buda etkilidir diye düşünüyorum ailede başka seyrek az saçlı varsa muhtemelen genetikten
Vichy dercos denediniz mi birde organik elma sirkesini. minoxil de çok iyiymiş
Vichy minoxil.denemedim başka losyonlar denedim ancak doktor kökler seboreden dolayı kökler tıkalı uyguladiginiz losyonlar deri altına inmiyor dedi faydası olmuyor yani önce seboreyi halletmek gerekir dedi onunda çözümü yok o olmasa bi umudum olurdu biseyler yapardim ama olmuyor kel kaldım

Vichy minoxil.denemedim başka losyonlar denedim ancak doktor kökler seboreden dolayı kökler tıkalı uyguladiginiz losyonlar deri altına inmiyor dedi faydası olmuyor yani önce seboreyi halletmek gerekir dedi onunda çözümü yok o olmasa bi umudum olurdu biseyler yapardim ama olmuyor kel kaldım
hemen eczaneye gidip Vichy dercos kepek şampuanı alın deneyin görün bakalım geçiyor mu gecmiyor mu lütfen yapın bunu biraz pahalı ama çok etkili düzenli kullanin

Back
X