100 yılda geçse hep seninim...

lanemoje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
10
0
86
Ankara
Benim hikayem taa ortaokul zamanlarında başladı.. aynı sokakta oturuyorduk aynı okula gidiyorduk.Okulumuz birkaç metre aşağıdaydı..Annem beni ona emanet eder beraber giderdik okula el ele.. Taa ozamanlardan seviyorduk birbirimizi.. Beraber büyüdük beraber gördük yaşadık,büyüdüğümüz her anı.. Yıllar böyle geçti gitti hiçbirzaman kopmadık birbirimizden bana aşkı,sevgiyi,saygıyı yaşattı.. Şimdi evliyiz 7 aylık.. ama askere gönderdim bunca yıl beraberken ilk defa ayrı kaldım eşimden.. evin her köşesinde o var gözümü her açıp kapattığımda onun hasreti var..

10 yıl boyunca hiç kopmadım,100 yılda geçse hiç kopmam..
Allah herkese mutlu,huzurlu evlilikler nasip etsin..

amin tatlım...
ne güzel beraber büyümek,beraber yaşlanmak... allah bozmasın.....mutluluğunuz daim olsun...

allah nazardan saklasın , ağzınızın tadı bozulmasın , ne güzel , herkes böyle sevgiler bulsa keşke . ben de öyle , 100 yıl da olsa değişmez .

eminim eşin, senin gibi bir sevdiği ve seveni olduğu için askerliği çok daha kolay atlatacaktır. Bir an önce şafağınızın 2 haneye düşmesini dilerim.

Ne gusellll.....Allah tez zamanda saglıkla kavustursun senı.Ama ltf askerlık suresınce sureklı ona mektup yaz.Asker mektuplarına hep ozenmısımdır.Ben beklıyorum dort gozle esımın askere gıdecegı zamanı sırf mektup yazmak ıcın.Askerlıgını 1 ay yapıcak ama benımde asker mektubum var demek ıstıyorum artıkkkkk:))))

Canım benim senin adına çok mutlu oldum inan hatta sizin adınıza. Allah tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun ve birbirine bağışlasın inşallahhh

ah ne güzel...ne mutlu sana...darısı bütün sevenlerin başına...:1rolleyes:

o kadar hoşuma gitti ki...gerçek aşkı bumak çok zor...değerini bilin ve birbirinize sıkıca kenetlenin...çünkü insan bu dünya ya bir daha gelmeyecek...

Back
X