• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103'ten 70'e uzun İNCE bir yol...

Sappho_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
15
5
16
29
Baslangic: 103:110: (21.06.2016)
Guncel: 100.3 :halay: (30.06.2016)

89 oldum 92 oldum 98 derken 100ü gördüm...
21 yaşında 1.80 boyunda 103 kiloyu gördüm dün...

Dikkat etmeye başladım bugün tam diyete girdim.
Sabah 102.7 idim..
Insallah kararlıyım. Çok kötü bir gün geçiriyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Cok utaniyorum artik durumumdan. Boyumdan falan top gibi yuvarlanmiyorum ama artik ince yapili narin bi kiz olmak istiyorum. Allahin izniyle bu yaz bu isi halledicem. Buranin daha once faydadini gordum 10 kilo verdim. Insallah daha iyisini bu defa yapacagim...

Hastaligim ve kullandigim ilaclardan dolayi oruc da tutamiyorum.. Rabbim affetsin..
Kahvaltı
Sabah 9da uyandim 1 litre su icin yattim geri

Öğlen
Bir kase pul biberli yogurt
Bir tost ( beyaz tost ekmeğiyle, kepekli yoktu)
1 litre su

Ara (15.00)
Bir fincan sade türk kahvesi

(16.30)
Pul biberli yogurt

Son düzenleme:
89 oldum 92 oldum 98 derken 100ü gördüm...
21 yaşında 1.80 boyunda 103 kiloyu gördüm dün...

Dikkat etmeye başladım bugün tam diyete girdim.
Sabah 102.7 idim..
Insallah kararlıyım. Çok kötü bir gün geçiriyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Cok utaniyorum artik durumumdan. Boyumdan falan top gibi yuvarlanmiyorum ama artik ince yapili narin bi kiz olmak istiyorum. Allahin izniyle bu yaz bu isi halledicem. Buranin daha once faydadini gordum 10 kilo verdim. Insallah daha iyisini bu defa yapacagim...

Hastaligim ve kullandigim ilaclardan dolayi oruc da tutamiyorum.. Rabbim affetsin..
Kahvaltı
Sabah 9da uyandim 1 litre su icin yattim geri

Öğlen
Bir kase pul biberli yogurt
Bir tost ( beyaz tost ekmeğiyle, kepekli yoktu)
1 litre su

Ara (15.00)
Bir fincan sade türk kahvesi

(16.30)
Pul biberli yogurt
Günlüğün hayırlı olsun canım boyun çok güzel maşallah. Kararlı olunursa başarılmıyacak bişey yok kendimde bunu anladım yemeğe tatlıya pastaya ölen biri olarak diyorum bunu. Ama şuan bunların hayatım ve ideal kilomdan daha önemli olmadğnı anladım. Düşünsene pasta börek yemek tatlılar hiç bitmiyo üstelik tadınıda biliyoruz:). Yediklerin yeni diyete başlamaya göre çok az geldi bana. Ben 3 aya yakındr her istediğimden azar azar yiyerek + sporumu yaparak 15 kilo verdm canım. En kati kararım ekmeği hayatımdan çıkarmak oldu ve tabiiki akşam meyve dahil hiçbişey yememek. Umarım istediğin kiloya ulaşırsn. Ben 97 kiloyla tekrar başlıyorum topiğindeyim sürekli aktifiz. Bana çok iyi geldiler. 15 kilo daha var tabi vermem gereken...

Günlüğün hayırlı olsun canım boyun çok güzel maşallah. Kararlı olunursa başarılmıyacak bişey yok kendimde bunu anladım yemeğe tatlıya pastaya ölen biri olarak diyorum bunu. Ama şuan bunların hayatım ve ideal kilomdan daha önemli olmadğnı anladım. Düşünsene pasta börek yemek tatlılar hiç bitmiyo üstelik tadınıda biliyoruz:). Yediklerin yeni diyete başlamaya göre çok az geldi bana. Ben 3 aya yakındr her istediğimden azar azar yiyerek + sporumu yaparak 15 kilo verdm canım. En kati kararım ekmeği hayatımdan çıkarmak oldu ve tabiiki akşam meyve dahil hiçbişey yememek. Umarım istediğin kiloya ulaşırsn. Ben 97 kiloyla tekrar başlıyorum topiğindeyim sürekli aktifiz. Bana çok iyi geldiler. 15 kilo daha var tabi vermem gereken...
ay3nn oyle karar verince yapilmayacak hicbursey yok :)

Sabah

1litre su ictim

Öglen
Bir ufak kase domates corbasi
Bir kase yogurt
1litreye yakin su

Ara
Bir fincan menengic kahvesi :))

Bakalim iyi gidiyor gibi.. zaten sicaklarda bisey yenmiyor..

Merhaba canlaaar merhabaa merhabaa:KK54::KK54:
Bu sabah tartildim ve 100.3 kilograma dustugumu gordun 1 haftada 3 kilo ve ne ac kaldim ne zorlandim :21::21::21: gayet saglikli verdim yani
Sukurler olsun vermedim saniyordum o kadar mutlu oldum ki:KK23::KK23:
Bugunde cok sukur diyete uygun davranacagim insallah buraya yazmaya vaktim olmuyor ama dikkat ediyorum artik gelismeleri yazarim surekli:KK25::KK25:

Merhaba canlaaar merhabaa merhabaa:KK54::KK54:
Bu sabah tartildim ve 100.3 kilograma dustugumu gordun 1 haftada 3 kilo ve ne ac kaldim ne zorlandim :21::21::21: gayet saglikli verdim yani
Sukurler olsun vermedim saniyordum o kadar mutlu oldum ki:KK23::KK23:
Bugunde cok sukur diyete uygun davranacagim insallah buraya yazmaya vaktim olmuyor ama dikkat ediyorum artik gelismeleri yazarim surekli:KK25::KK25:

Benim kilomda birini görünce nasil mutlu oldum yaa sitedeki en ağır top benim diyordum inşallah ikimizde zayiflayip fıstık gibi oluruz;)

Canimm canimm:KK19: hedeflerimiz de ayniymis bende 70e inmek istiyorum Allahin izniyle basaricaz guzelim:KK19: senin nasil gidiyor niyetin zorlandigin noktalar var mi:KK55:
Benim kilomda birini görünce nasil mutlu oldum yaa sitedeki en ağır top benim diyordum inşallah ikimizde zayiflayip fıstık gibi oluruz:KK66:

Canimm canimm:KK19: hedeflerimiz de ayniymis bende 70e inmek istiyorum Allahin izniyle basaricaz guzelim:KK19: senin nasil gidiyor niyetin zorlandigin noktalar var mi:KK55:

Ben dukan yapıyorum canim simdilik çok güzel gidiyor benimde topigim var arkadaslarimla guzel ilerliyoruz ramazandan sonra daha dikkatli ve hizli.ilerleyecegiz insallah.. senin uyguladigin bir diyet programi var mi. Bak diyim sakin bi yere kaybolma hedefine ulasincaya kadar takipteyim ;)

Back
X