104 öğrenci ve öğretmen öldürüldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Pakistan’ın Peşevar kentinde bir okulda Taliban militanları aralarında öğretmen ve öğrencilerin olduğu 500 kişiyi rehin aldı. Çıkan çatışmada şu ana kadar 103 öğrenci ve bir kadın öğretmen öldü. 3 teröristin de öldürüldüğü belirtiliyor.
Sitene Ekle

Pakistan'ın Peşaver kentinde bir okula düzenlenen silahlı baskında ölenlerin sayısının 104'e yükseldiği bildirildi. Ülkenin kuzeybatısındaki Hayber Paktunkhva eyaletin başkentinde Pakistan Talibanı örgütünün düzenlediği saldırıda 80'den fazla kişinin de yaralandığı belirtildi. Peşaver'deki Lady Reading hastanesinde basın mensuplarına konuşan Hayber Paktunhva Eyalet Başbakanı Pervez Hattak, ölü sasıyının öğrenci ve öğretmen dahil 104'e olduğunu söyledi. Hattak, "Bana verilen bilgilere göre 80 den fazla öğrenci de yaralandı" dedi. Hattak, güvenlik güçleri ile militanlar arasında çıkan çatışmada üç teröristin de öldürüldüğünü kaydetti. Hattak, "Çatışmalar hala devam ediyor" diye konuştu.

Bir sürü öğrenci, öldürmüşler inanamıyorum . Yazık ya nasıl kıyarsınız o çocuklara . Öldürülen öğretmenlerde varmis maalesef . Ölü sayısı artmaz umarım , ailelere Allah sabır versin , dayanma gücü versin .

Allah rahmet eylesin.
Dünya çok kötüye gidiyor,çok üzüldüm.

Adi hayvanlar.. Küçücük bedenlerle ne alıp veremediğiniz var? Cidden yaşasın cehennem..

Biraz gerilerde kalmıslardı, kendilerini hatırlatmak istediler belli ki. Sidik yarısı.

Back
X