• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:(

Boy ve kilon kaç?

Bölümü de tutturamadıysan yapacak bir şey yok. Sistemimiz yetenek ve isteğe dayanmıyor maalesef. Okulun bitince tekrar şansını dene özel hocalarla. Kendi paranı kazanıp karşılarsan kimse karışmaz.

Bu memnuniyetsizlik için belki de yardım almalısın. Ciddi bir sorunun yok ama bunları algılayışın kötü.

Bu ergenlik çağları benim de vardı aşık olduğum biri. İnsan her şeyi unutuyor. Üzülmeye değmez.
Ben 172 boyundayım sınav senesi çok kilo aldım :( kilomu söylemek istemiyorum açıkçası ama çok kilolu değilim balık etli diyelim

Ben 172 boyundayım sınav senesi çok kilo aldım :KK43: kilomu söylemek istemiyorum açıkçası ama çok kilolu değilim balık etli diyelim

Kilo vermeyi denedin mi hiç? Ciddi bir sıkıntın yok o zaman. Ben zamanında 30 kilo vermiştim diyetisyen, spor salonu, ilaçlar olmadan. Emin ol yapılmayacak bir şey yok. Ben çirkinim filan deme asla. Hepimizi Allah yarattı. Sen fiziğini, sağlığını koru. Bakımlı ol yeter.

Canım ablam ya nasıl güzel yazmışsın çok teşekkür ederim , yemin ederim çok haklısın yazdiklarindan o kadar çok etkilendim ki anlatamam , umarım çocuk sahibi olursun ,senden çok iyi bir anne olur ,Allah'ım insaalh nasip eder kısa zamanda
Teşekkür ederim
Sen de hiçbirsey için sıkma canını
Zaman çabuk geçip gidiyor çünkü
En güzel zamanlarındasın
Sevgiler:)

Back
X