10haftalık hamileyim gögüslerim indi normal mi?

PalParmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
127
0
96
İzmir
kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim gögüslerim indi,hassasiyet yok öyle eskisi gibi değil,mide bulantısı zaten hiç olmamıştı bende.bunlar normal şeyler mi yardımcı olursanız sevinirim .

kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim gögüslerim indi,hassasiyet yok öyle eskisi gibi değil,mide bulantısı zaten hiç olmamıştı bende.bunlar normal şeyler mi yardımcı olursanız sevinirim .

canim bende 10 haftalik hamileyim bendede gögüs agrisi disinda bir belirti yok ben persembe günü doktora gidicem sen nezaman gidiceksin doktora

merhaba bende 22 haftalık hamileyim.benimde göğüslerim indi ağrım olmadı ama fazla hassaslaşmıştı şimdi rahatım.:nazar:

canim bende 10 haftalik hamileyim bendede gögüs agrisi disinda bir belirti yok ben persembe günü doktora gidicem sen nezaman gidiceksin doktora

benim daha 15 günüm var doktora gitmeme ayda bir gidiyorum gittiğimde de ikili tarama ya giricem.ilk 3 ayı atlatırsam içim rahatlıcak insan istesede istemesede kendini dinliyor.benim ilk hamileliğim o yüzden endişeliyim.mide bulantım yok çok şükür ama mide yanması,yorgunluk,bacaklarda ağrı ve arada sırada başagrısı,birde gögüsde hassasiyet.bu belirtiler var bende gögüs şişliğim inince endişe etmiştim ama boşuna endişe etmişim .içime su serptiniz herkese çok teşekkürler.

inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
herkesi öpüyorum.

Back
X