Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim gögüslerim indi,hassasiyet yok öyle eskisi gibi değil,mide bulantısı zaten hiç olmamıştı bende.bunlar normal şeyler mi yardımcı olursanız sevinirim .
kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim gögüslerim indi,hassasiyet yok öyle eskisi gibi değil,mide bulantısı zaten hiç olmamıştı bende.bunlar normal şeyler mi yardımcı olursanız sevinirim .
benim daha 15 günüm var doktora gitmeme ayda bir gidiyorum gittiğimde de ikili tarama ya giricem.ilk 3 ayı atlatırsam içim rahatlıcak insan istesede istemesede kendini dinliyor.benim ilk hamileliğim o yüzden endişeliyim.mide bulantım yok çok şükür ama mide yanması,yorgunluk,bacaklarda ağrı ve arada sırada başagrısı,birde gögüsde hassasiyet.bu belirtiler var bende gögüs şişliğim inince endişe etmiştim ama boşuna endişe etmişim .içime su serptiniz herkese çok teşekkürler.