Merhaba, 9+5 hamileyim tüp bebek ilk deneme ile gebe kaldım 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim oldu. Aynı şeyleri bende yaşıyorum ilk kanamam çok şiddetli oldu hatta gece 4 de hastaneye kaldırıldım paçalarımdan kan akıyordu ve elim büyüklüğünde kan pırtıları geldi. Düşük yapıyorum diye gittim yani çünkü 10 dk da bir çok şiddetli ağrı çekmiştim kanama olmadan önce. Ama şükür olsun kalp atışını duyurdu ve kesede problem olmadığını söyledi nöbetci doktor. Bir gece hastanede kaldım tedavi yapıldı tabi için rahat olmadığı için hemen kendi tüp bebek doktoruma gittim 2. Gün, kanama alanım olmadığını aktif bir kanama alanımın olmadığını söyledi yinede progestan iğne, fitil ve hapıma devam etmemi söyledi. ( o zaman 7. Haftamdaydım) şimdi 3-4 günde bir peçeteye kan geliyor ağrısız bir daha sildiğimde çok açık pembeye dönüşüyor ve tamamen bitiyor. Açıkcası yatıyorum ama dışarıda çıkıyorum yürüyorum. Geçen gece yine aralıklı kasılmaları yaşadım eşime hemen yine kanama yaşayacağım bu o geceki ağrı diye söyledim. Bekleyelim dedi neyseki kanamam olmadı gece, ama sabah bi uyandık tuvalete girmemle yine kanamam başladı. 2 ped doldu nerdeyse hemen uzandım ilaçlarımı içip bir kaç saat sonra yine bi acile gittik içimiz rahatlasın bebek nasıl diye. Doktor rahim ağzında açılma var 2 dk sonrada düşük yapalirsin 9. Aya da ilerleyebilirsin dedi. Hiç içime sinmedi sinir oldum doktora vallahi. Kendi tüp bebek doktorum doçent prof. Böyle bir şey görse mutlaka söyler ve yatak İstirahati verir diye düşündük. Neyse bu hafta yatarak geçircem 18 inde ilk doktorumuzdan randevu aldık eğer bu anlattıklarıma bir tanı koyarsa seninlede paylaşırım. Ama ne zaman kanamam olursa olsun mutlaka bir doktora git bence.