- 25 Şubat 2018
- 432
- 1.269
- 63
- Konu Sahibi bir gun mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nubu kıza benziyor canım paralel sağlıkla gelsinMerhaba, buralarda yeniyim. Doktorumun bir tahmini var ama tecrübeli gözlerden de yardım almak isterim. Sizce bebegimin cinsiyeti ne ola ki?
Azcık bekle bakalım 1 aya inşallah doğrusunu ögrenirsin, Allah sağlıkla gelmesini nasip etsinNe enterasan bi bekleyiş... "Aa erkekmiş!" deyip hayallere dalmıştım. Şimdi de sanki sabah olmadan kız bebek fikrine alışacak gibiyim![]()
Bende erkeğe benzettim rabbim gönlüne göre versinBeni şaşırttınız şimdiDoktor: "Erkeğe benziyor ama alışverişe başlama," dedi.
Selam canım bence açıvar erkek gibi görünüyor bakalım ne çıkacakMerhaba, buralarda yeniyim. Doktorumun bir tahmini var ama tecrübeli gözlerden de yardım almak isterim. Sizce bebegimin cinsiyeti ne ola ki?
benimkinede bakar misiniz cinsiyet tahmininiz var miBende erkeğe benzettim rabbim gönlüne göre versin
Seninkinide kiza benzettim ben cok net goremedim ama nubu paralel gibi geldi banaabenimkinede bakar misiniz cinsiyet tahmininiz var mi
canım hamişlerimiz bana da kız dedi dr erkeğe benzio demişti. :) :)Beni şaşırttınız şimdiDoktor: "Erkeğe benziyor ama alışverişe başlama," dedi.
canım hamişlerimiz bana da kız dedi dr erkeğe benzio demişti. :) :)
yarın dr gidiyorum bakalım ne dicek.
bizim kk hamişleri ters köşe yaptırıo :) :) :)