- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
- Konu Sahibi bir gun mutlaka
göremedik malesef bir daha ki aya kaldıNe yaptın dr gittin mi ne söyledi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göremedik malesef bir daha ki aya kaldıNe yaptın dr gittin mi ne söyledi ?
No commentKizlarr 11+3 tü sanirim ama cok merak ediyorum cinsiyeti ne sizce varmi tahmin edebilcek olan meraktan erken dogurcam diye korkuyorum![]()
neymiş cinsiyetiniz?Merhaba, buralarda yeniyim. Doktorumun bir tahmini var ama tecrübeli gözlerden de yardım almak isterim. Sizce bebegimin cinsiyeti ne ola ki?
Cinsiyeti erkekmiş ama maalesef 15 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra testler yapıldı, sonra kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı. Bu ay yumurta takibi yapacak doktorum. Bakalim ne olacak... hiç önemli değilmis cinsiyey. Bu deneyim ile ben bunu anladım.neymiş cinsiyetiniz?
Kesinlikle cinsiyetin onemi yok saglikli olmalari onemliCinsiyeti erkekmiş ama maalesef 15 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra testler yapıldı, sonra kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı. Bu ay yumurta takibi yapacak doktorum. Bakalim ne olacak... hiç önemli değilmis cinsiyey. Bu deneyim ile ben bunu anladım.
Kesinlikle cinsiyetin onemi yok saglikli olmalari onemli
Cok gecmis olsun sana da
benim de dun devlet alalim daha umut yok dedi sata gore 8+1 di 30×20 kese 4mm bebek erken olu fetus dediler. Bende duramadim ozele gittim kese 6 +6 bebek 6+3 1 hafta beklenebilir dendi ne kanama var ne ufacik lekelenmem oldu suan beklemedeyiz bakalim nolacak atar mi bilmem kese ile bebek uyumlu olunca bi umut oldu.
Çok teşekkür ederim. Biz sata göre 7+4te kalp atışını duyduk ve bebeğe 6+3 günlük denmişti. Bende de sancı ve kanama olmadı bebek ikinci üç ayında olmasına rağmen. Bebeğin henüz çok küçük olduğu için -umarım yaşıyordur ama- ölü bile olsa sana hemen zarar vermez. Beklemekle en doğrusunu yapıyorsun bence. Kendini yıpratmamaya,günlük şeylerle oyalamaya çalış. Olmayacaksa da ilk haftalardan bunu deneyimlemek daha az acı verecek. Erken hafta kürtaj demek çabucak ikinci bebek umudu demek bi bakıma. Vücut gebeliği hemen benimsiyor insan üzülür de.. Ama ben kürtaj olalı tam iki ay oldu ve umut hep var. Umarım bebeginin kalp atisini gümbür gümbür duyarsın. Sevgiler...Kesinlikle cinsiyetin onemi yok saglikli olmalari onemli
Cok gecmis olsun sana da
benim de dun devlet alalim daha umut yok dedi sata gore 8+1 di 30×20 kese 4mm bebek erken olu fetus dediler. Bende duramadim ozele gittim kese 6 +6 bebek 6+3 1 hafta beklenebilir dendi ne kanama var ne ufacik lekelenmem oldu suan beklemedeyiz bakalim nolacak atar mi bilmem kese ile bebek uyumlu olunca bi umut oldu.
Canim Allah razi olsun ne guzel soyledin. Umarim duyariz duymazsak da saglik olsun diyelim. Allah sana da en kisa zamanda hayirli saglikli gebelik ve bebek nasip etsin.Çok teşekkür ederim. Biz sata göre 7+4te kalp atışını duyduk ve bebeğe 6+3 günlük denmişti. Bende de sancı ve kanama olmadı bebek ikinci üç ayında olmasına rağmen. Bebeğin henüz çok küçük olduğu için -umarım yaşıyordur ama- ölü bile olsa sana hemen zarar vermez. Beklemekle en doğrusunu yapıyorsun bence. Kendini yıpratmamaya,günlük şeylerle oyalamaya çalış. Olmayacaksa da ilk haftalardan bunu deneyimlemek daha az acı verecek. Erken hafta kürtaj demek çabucak ikinci bebek umudu demek bi bakıma. Vücut gebeliği hemen benimsiyor insan üzülür de.. Ama ben kürtaj olalı tam iki ay oldu ve umut hep var. Umarım bebeginin kalp atisini gümbür gümbür duyarsın. Sevgiler...
Erkek canım büyük ihtimal amâ yine de değişebilir tabiKizlarr 11+3 tü sanirim ama cok merak ediyorum cinsiyeti ne sizce varmi tahmin edebilcek olan meraktan erken dogurcam diye korkuyorum![]()
Aa tesekkur ederim yorumunuz icinErkek canım büyük ihtimal amâ yine de değişebilir tabi
Ayy insallah bende hep ilk cocugum kiz olsun istiyorum. Bu yorumdaki ihtimale bile sevindimCenesi sivri gorunuyor
Benim kizimda boyleydi
Ben kiz diyorum
Saglicakla alin kucaginiza
Bizde 13.haftamizda ogrendikAyy insallah bende hep ilk cocugum kiz olsun istiyorum. Bu yorumdaki ihtimale bile sevindimama tabi hayirlisi olsun. Bu hafta cinsiyet ogrenmeye gidicez insallah tabi erken degilse ogrenmek icin yorumunuz icinde teşekkür ederim
![]()
Amin cok tesekkur ederim. Sizede hayirli dogumlar insallah saglikla huzurla kucaginiza alırsınız bebeğiniziBizde 13.haftamizda ogrendik
Sonrada kesinlesti zaten
Ama bizim her ultrason fotografimizda cenemiz sivriydi
Arkadasimda bu kesin kiz cenesi sivri dedi ve dogru cikti
Insallah saglikli sihhatli olur![]()
Belli olsa da doktor söylemeye bilir emin olmak için sor cinsiyetini yine de ama nub erkeğe çok benziyorAa tesekkur ederim yorumunuz icinbende bu hafta ici hastaneye gitmeyi düşünüyordum cinsiyet ogrenmek icin ama acaba belli olurmu 13. Haftada
![]()
Durumunuzu merak ettim. Gittin mi kalp atışı için doktora?Kesinlikle cinsiyetin onemi yok saglikli olmalari onemli
Cok gecmis olsun sana da
Dun aldilar atmadi kalbi . Cok tesekkur ederim dusundugun icin.Durumunuzu merak ettim. Gittin mi kalp atışı için doktora?
Çok geçmiş olsun... Umarım sağlığın yerindedir. En yakın zamanda yeniden hamile kalmanı ve sağlıkla kucağına almanı dilerim...Dun aldilar atmadi kalbi . Cok tesekkur ederim dusundugun icin.