11+3 2,25 ense kalınlığı

hayatsasirtirhepzaten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
16
2
1
24
Merhaba
ultrason muayenesinde 11+3 bebeğimde 2,25 mm ense kalınlığı olduğu söylendi sınırda olduğu için direkt fetal dna yaptırmam söylendi
yaptıracağım ama benim gibi olup sağlıklı doğum yapan var mı normal mi bu haftada
burun kemiği görüldü ama o netleşti kalp atışı güzel dedi doktor ama çok kötü durumdayım uyku yemek haram oldu yaşım 24 bu arada akraba evliliği yok LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ANNELER

merhaba canım, doktorum bazen kemik ölçümleri genetik olarakta sınıra yakın olabiliyor demişti bana. zaten fetal dna yaptırıcakmışsın onunla net yanıt alırsın hiç canını sıkma bence strese girmemekte önemli. tertemiz sonuç alıcaksın belki ama stresten zarar görme içini ferah tut. bu arada nereye yaptırıcaksın fetal dna araştırdınız mı? ben de bu ara araştırıyorum

Merhaba Teşekkür ederim Allah razı olsun panorama naterayı önerdiler daha çok oraya düşünüyoruz inşAllah güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…