Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bugün 11+4 olduk ve doktor cinsiyeti erkek gibi sanki ama bu haftalarda yanılabiliriz dedi. Böyle söyleyip sonradan değişen oldu mu? Anlayan varsa ultrason görüntüsüne bakabilir mi?
Merhabalar oncelikle hayirli olsun bende 11+5 oldum bugun dun bwnimde kontrol vardi banada bakiyordu cok hareketli olunca olmadi bwn haftaya gidicem ama 12+5 12+6 gibi olucam bakalim ben kizimda 12+1 de ogrenmistim
Merhabalar oncelikle hayirli olsun bende 11+5 oldum bugun dun bwnimde kontrol vardi banada bakiyordu cok hareketli olunca olmadi bwn haftaya gidicem ama 12+5 12+6 gibi olucam bakalim ben kizimda 12+1 de ogrenmistim
Benim de 11+4 te doktorum tahminde bulundu. 1 hafta sonra perinatoloji doktoru tarama yaptı o da aynı tahminde bulundu. 16da netleşecek bakalım ama ikisi de aynı görünce az çok belli diye düşünüyorum :)
Benim de 11+4 te doktorum tahminde bulundu. 1 hafta sonra perinatoloji doktoru tarama yaptı o da aynı tahminde bulundu. 16da netleşecek bakalım ama ikisi de aynı görünce az çok belli diye düşünüyorum :)