Çok endişe ediyorum daha önce 2 tane dusugum oldu. Antibiyotik fayda etmiyor ağrım çok fazlakorkmayin mr da radyasyon yok zaten, bebek icin zararsiz
Sol tarafta içte çok ağrılı çok zor dayaniyorum 2 tane antibiyotik kullanıyorum hiç gecmiyorgenelde lokal anesteziyle yapilan bi islem. Korkulacak bir sey yok o yüzden. Nerde abseniz? icerde mi disarida mi vajinanin?
Çok teşekkür ediyorum size içimi ferahlattiniz ağlamaktan mahvolmustum. Çok sağolun Allah razı olsunCiddi enfekte olmus o zaman, korkmayin hic rahat olun. 5 dklik bi operasyon, hemen yapilip bitiyor. mr da radyasyon yok zaten, kistin derinligine bakmak icindir. rahat olun korkmayin hic, cok fazla gebe var bartholin sebebiyle kücük bi operasyon geciren.
Sizden de razi olsun :)Çok teşekkür ediyorum size içimi ferahlattiniz ağlamaktan mahvolmustum. Çok sağolun Allah razı olsun
evet hekimim, enfeksiyon agrisi cok can yakar, parol icebilirsiniz, papatya cayi icebilirisniz maksimum 1 bardakAnladığım kadarıyla bu konuda bilgilisiniz evde ağrıyı dindirmek için ne yapabilirim tavsiyeniz var mi
Çok teşekkür ediyorum son bı soru daha sorabilir miyimevet hekimim, enfeksiyon agrisi cok can yakar, parol icebilirsiniz, papatya cayi icebilirisniz maksimum 1 bardak
anladigim kadariyla biri amoksisilin digeri sefalosporin grubu ilacKullandığım antibiyotikler var birisi a...f 500 mg diğeri s....x 400 mg bunlar bebeğime zarar verir mi. O kadar zor durumdayım ki inanın tek kelime iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Çok teşekkür ediyorum çok sağolun.anladigim kadariyla biri amoksisilin digeri sefalosporin grubu ilacikiside b grubu korkmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?