11+4 haftalık hamileyim hamileyken mra giren var mi

brcgb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
10
1
1
36
Merhaba 11+4 haftalık hamileyim bartholin apsesi oldum. Doktorum kötü oldugunu iğne ile cekilemeyecegini söyledi 2 antibiyotik verdi. Mra girip kontrol edip sonra ameliyat edeceğini söyledi. Hamile iken mra girip ameliyat olan tecrübelerini anlatabilir mi? Çok korkuyorum

genelde lokal anesteziyle yapilan bi islem. Korkulacak bir sey yok o yüzden. Nerde abseniz? icerde mi disarida mi vajinanin?

Ciddi enfekte olmus o zaman, korkmayin hic rahat olun. 5 dklik bi operasyon, hemen yapilip bitiyor. mr da radyasyon yok zaten, kistin derinligine bakmak icindir. rahat olun korkmayin hic, cok fazla gebe var bartholin sebebiyle kücük bi operasyon geciren.

Ciddi enfekte olmus o zaman, korkmayin hic rahat olun. 5 dklik bi operasyon, hemen yapilip bitiyor. mr da radyasyon yok zaten, kistin derinligine bakmak icindir. rahat olun korkmayin hic, cok fazla gebe var bartholin sebebiyle kücük bi operasyon geciren.
Çok teşekkür ediyorum size içimi ferahlattiniz ağlamaktan mahvolmustum. Çok sağolun Allah razı olsun

Anladığım kadarıyla bu konuda bilgilisiniz evde ağrıyı dindirmek için ne yapabilirim tavsiyeniz var mi

Kullandığım antibiyotikler var birisi a...f 500 mg diğeri s....x 400 mg bunlar bebeğime zarar verir mi. O kadar zor durumdayım ki inanın tek kelime iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var

Kullandığım antibiyotikler var birisi a...f 500 mg diğeri s....x 400 mg bunlar bebeğime zarar verir mi. O kadar zor durumdayım ki inanın tek kelime iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var
anladigim kadariyla biri amoksisilin digeri sefalosporin grubu ilac :D ikiside b grubu korkmana gerek yok

Başka kimse girmedi mi acaba emara moralimi yükseltmek için deneyimlerinizi yazabilir misin,

Back
X