11,5 aylik bebegim yalniz oynamiyor..

sedayhan83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
57
1
86
İstanbul
arkadaslar merhaba bebegim 11,5aylik ve benim hep yerde oturmami istiyor,yani tabiki onunla oyun oynuyorum ama biraz yalniz basinada oynamali diye dusunuyorum ben koltukta otursam yada kisa sureligine mutfaga bile gitsem agliyor.kendi kendine oynamaya nasil alistirabilirim yardimci olursaniz sevinirim..

canım benim kızım 3 yaşında ama hala kendi kendine oynamıyor

illa beni yanına istiyor tüm gün peşimde hadi evcilik oynayalım diye,kızım dur işimi halledeyim dediğimdede tepemde bekliyor

şükret oturup seninle oynuyor. benimki 10,5 aylık ne oyundan anlıyor ne oturmaktan. sıralayacak tırmanacak düşecek ağlayacak kablo çekecek çekmece karıştıracak klozete elini sokacak saksı toprağıyla oynayacak evdeki kediyi kovalayacak tırmalanacak bağıracak yemek yemeyecek uyumayacak ya da çok uyuyup akşam uyumayacak ve bunları aralıksız sabahtan yatana dek yapacak. aıcık oturuyorsa şükret ve 3-4 yaşına kadar kendi kendine oynamasını unut bence

demekki seninle daha çok zaman geçirmek istiyor.. geceleri mutlaka beraber uyuyun... gün içinde sarılın öpün... güzel şeyler söyleyip ne kadar önemli olduğunu hissettirin.... düzelir o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…