Doğuma Hazırlık 11+5 teki tahmin ne kadar doğru olur?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aryalorin

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
399
448
303
36
Dün doktorum cinsiyeti için erkek diye tahmin etti..merak ettiğim erkek denildikten sonra cinsiyeti değişen oldu mu??

Merhaba benim kizimda doktor 12. haftada erkek diye tahminde bulundu ama 16. haftada kiz oldugunu ogrendik. Simdi yeniden hamileyim 12. haftada erkek dedi ve pipisini gosterdi. diyecegim oki benzetmisse degisebilir. hakkinizda hayirlisi.

Teşekkür ederim cevabınız mutlu etti beni..öncelikle sağlıklı olsun sonra da kız olursa çok mutlu olurum..hayırlısı artık💖🤰

Dün doktorum cinsiyeti için erkek diye tahmin etti..merak ettiğim erkek denildikten sonra cinsiyeti değişen oldu mu??
12+1 de doktorum erkek dedi ve erkek oldu,iyi bir doktorsa tahmininde yanılmaz,

Merhaba benim kizimda doktor 12. haftada erkek diye tahminde bulundu ama 16. haftada kiz oldugunu ogrendik. Simdi yeniden hamileyim 12. haftada erkek dedi ve pipisini gosterdi. diyecegim oki benzetmisse degisebilir. hakkinizda hayirlisi.

Aynısı benim de başıma geldi, 12 erkek 16 ve sonrası kız :) bu arada doktorum da tanınmış bilinmiş gayet kendinden de emin bir doktordu.

Kız gibi dediler erkek çıktı😄 bakalim..
Bi arkadasa doguma kadar kız demisler dogumda herkes şok erkek geldi 😂

Erkek bazen saklayabiliyor ama erkek denildikten sonra değişmez diyen çok duydum yine de mi umut bekliyorum

Benimki direkt popoyu açtı gösterdi valla.. Doktor ultrasona aldığı gibi direkt erkek dedi😂 eşim detayli ultrasona umut ediyodu orada da kesinlesti erkek oldugu😂 hayatimin erkeki o benim👼

Benimki direkt popoyu açtı gösterdi valla.. Doktor ultrasona aldığı gibi direkt erkek dedi😂 eşim detayli ultrasona umut ediyodu orada da kesinlesti erkek oldugu😂 hayatimin erkeki o benim👼
Aferin miniğe😊 benimki de net göstersin istiyorum artık...sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri inşallah😍

Cinsiyet tahmini icin 11. hafta cok erken.Bana 14. haftada tahminde bulundu.Onda bile yanildi.

Back
X