Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+1 de doktorum erkek dedi ve erkek oldu,iyi bir doktorsa tahmininde yanılmaz,Dün doktorum cinsiyeti için erkek diye tahmin etti..merak ettiğim erkek denildikten sonra cinsiyeti değişen oldu mu??
Merhaba benim kizimda doktor 12. haftada erkek diye tahminde bulundu ama 16. haftada kiz oldugunu ogrendik. Simdi yeniden hamileyim 12. haftada erkek dedi ve pipisini gosterdi. diyecegim oki benzetmisse degisebilir. hakkinizda hayirlisi.
Böyle yorumlar okudukça mutlu oluyorum benimki de belki değişir☺Aynısı benim de başıma geldi, 12 erkek 16 ve sonrası kız :) bu arada doktorum da tanınmış bilinmiş gayet kendinden de emin bir doktordu.
16 haftada kız dediler 20 de kız dediler 24. de erkek olduğunu öğrendim. bak doğumda da öğrenebilirdim.Kız gibi dediler erkek çıktıbakalim..
Bi arkadasa doguma kadar kız demisler dogumda herkes şok erkek geldi![]()
Erkek bazen saklayabiliyor ama erkek denildikten sonra değişmez diyen çok duydum yine de mi umut bekliyorumKız gibi dediler erkek çıktıbakalim..
Bi arkadasa doguma kadar kız demisler dogumda herkes şok erkek geldi![]()
Hayırlısıyla öğreneydim bende16 haftada kız dediler 20 de kız dediler 24. de erkek olduğunu öğrendim. bak doğumda da öğrenebilirdim.![]()
Erkek bazen saklayabiliyor ama erkek denildikten sonra değişmez diyen çok duydum yine de mi umut bekliyorum
16 haftada kız dediler 20 de kız dediler 24. de erkek olduğunu öğrendim. bak doğumda da öğrenebilirdim.![]()
Aferin miniğeBenimki direkt popoyu açtı gösterdi valla.. Doktor ultrasona aldığı gibi direkt erkek dedieşim detayli ultrasona umut ediyodu orada da kesinlesti erkek oldugu
hayatimin erkeki o benim
![]()