Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim maalesef kanamam oldu. Bizde uyuşmazlık olduğu için hemen acile gittim. Doktor kanama alanı olduğunu söyledi. Progestan ve rhogam verdi. Buda yeni taze ultrason görüntümüz. Çok ağrım var yeterki sağlıklı olsun ben başka bişey istemiyorum.
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim maalesef kanamam oldu. Bizde uyuşmazlık olduğu için hemen acile gittim. Doktor kanama alanı olduğunu söyledi. Progestan ve rhogam verdi. Buda yeni taze ultrason görüntümüz. Çok ağrım var yeterki sağlıklı olsun ben başka bişey istemiyorum. Eki Görüntüle 3215367
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim maalesef kanamam oldu. Bizde uyuşmazlık olduğu için hemen acile gittim. Doktor kanama alanı olduğunu söyledi. Progestan ve rhogam verdi. Buda yeni taze ultrason görüntümüz. Çok ağrım var yeterki sağlıklı olsun ben başka bişey istemiyorum. Eki Görüntüle 3215367
12 haftaliktim dusun ciktim klinikten direk lcv gittim 6 9 aylik bir ust bir alt almistm hic unutmam cok sirindi ve iyiki almisim dogdugu zaman o 25 liralik ust olmustu 80 lira
Y a devlete gitmiştim kıza benziyor dedi,geçen hafta kendi doktorumaq gittim özele erkeğe benziyor dedi net bir sey söylemiyorlar:) artık haftaya renkli var orda belli olur artık