Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11 aralık 2025 transfer olanlar birlikte bekleyelim mi ?
Kasık batmaları çabuk yorulmaları hiçbir şeye yorumlamayın, progesterondan onlar sadece dikkat edin her şeyin aşırısından kaçının ve ilaçlarınızı aksatmayın idrar testlerine güvenmeyin. Kan garanti sonuçtur erken kan vermeyin. Dua edin başka çare yok inşallah sizinle kalır bebişiniz
Kasık batmaları çabuk yorulmaları hiçbir şeye yorumlamayın, progesterondan onlar sadece dikkat edin her şeyin aşırısından kaçının ve ilaçlarınızı aksatmayın idrar testlerine güvenmeyin. Kan garanti sonuçtur erken kan vermeyin. Dua edin başka çare yok inşallah sizinle kalır bebişiniz
Sizde mi transfer oldunuz ? Ya çok teşekkür ederim giren çıkan kasık batmaları var. Çok istiyorum bi belirti göreyim ama hiç bir şeye güvenmiyorum. İlk gün dinlendim sonra kalktım yemek falan yapıyorum. Ağır kaldırmıyorum ama tam günlük hayatıma döndüm artık. Umarım erken davranmamışımdır. 2 .gün döndüm artık standart hayata
Sizde mi transfer oldunuz ? Ya çok teşekkür ederim giren çıkan kasık batmaları var. Çok istiyorum bi belirti göreyim ama hiç bir şeye güvenmiyorum. İlk gün dinlendim sonra kalktım yemek falan yapıyorum. Ağır kaldırmıyorum ama tam günlük hayatıma döndüm artık. Umarım erken davranmamışımdır. 2 .gün döndüm artık standart hayata
Yani tam standart hayatınıza çok dönmeyin ağır kaldırma itme çekme uzanmavomasın gerisi mihim değil. Ben 3 kez transfer oldum tecrübelerime dayanarak yorum yapmak istedim bazen belirtim oldu bazen olması homronlardanmış meğer. Bazı transferimde iş yaptım hafif işler bazısında hiç yapmadım tutmadı. Nasip olacaksa oluyor buralarda çalışan kadınlar işe gittilerr otobüslerle yol çektiler tuttu, neye göre hiç anlaamadım