• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 Aralık çatlatma iğnesi

Semakilci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
98
Kızlar 29 Kasım son adet tarihim, 11 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum, 25 aralıkta beta hcg kan verdim 0.368 çıktı. Şuan da da adetim 2 gün gecikti sabah idrar testi yaptım bariz bir şekilde çıktı bugün kan verdim beta hcg 2.18 çıkmış deliricem

Eklentiler

• IMG_8910.webp
    IMG_8910.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 58
Benim de 17. Gün 3.1 di beta, yükselir diye ümitlenmiştim ama sonraki gün regl oldum. İnşallah sizinki tekrar yükselir 🌸

Ben olsam kontrolsüz kullanmanızı önermem. Çünkü bu ilaç yumurtaları çok hızlı şekilde büyüten ve bazen çok fazla yumurtayı büyüten bir ilaç.

ez
Ben olsam kontrolsüz kullanmanızı önermem. Çünkü bu ilaç yumurtaları çok hızlı şekilde büyüten ve bazen çok fazla yumurtayı büyüten bir ilaç.
ilk gebeliğimde de doktoru bunu vermişti ve kontrole çağırmamıştı o ay hamile kalmıştım

Tek yumurtam 20 mm olmuştu
Benimde bugün 11. Günüm yumurtam 16 mm di doktorum pazartesi vur igneyi dedi de tek yumurtam vardı pazartesi gününe kadar daha büyür mü diye sormuştum o gün 14. Günüm oluyor da

Merhaba aralık 4 Regli oldum doktorum üçüncü günü günde 3 tane olmak üzere 5 gün boyunca Klomen kullandırdı 15 aralıkta ise çatlatma iğnesi vurdu ocak 4 de Regli olmam lazımdı olmadım hala dün idrar testi yaptım negatifti kaşık ağrısı bel ağrısı gece sık idrara çıkma da var test yanıltmış olabilir mi lütfen yardımcı olun

Bu ay bende kist oluşmuş maalesef o yüzden herhangi bir tedavi yok. Siz ne yapacaksınız
Merhaba aceba bende de kist olmuş olabilir mi Aralık 15 de vurdum 4 ocakta Regli olmam lazımdı olmadım dün idrar testi yaptım negatif hala adet yok

Merhaba aceba bende de kist olmuş olabilir mi Aralık 15 de vurdum 4 ocakta Regli olmam lazımdı olmadım dün idrar testi yaptım negatif hala adet yok
15 Aralık da iğne olduysanız bu zamana kadar çoktan regl olmanız gerekiyordu. Takvime göre beklenen adet tarihinizin bir önemi kalmıyor çünkü yumurtlama yapay gelişiyor. O yüzden bence doktora gidin. Zaten onlar hem gebelik var mı diye bakıyorlar hem de hormonlara ve ultrasona bakıyorlar. İnşallah güzel haberler alırsınız 🌸 İdrar testleri birçok kişiyi yanıltabiliyor o yüzden kendi doktorunuza gidip durumu anlatmanız daha iyi olur 🌸

15 Aralık da iğne olduysanız bu zamana kadar çoktan regl olmanız gerekiyordu. Takvime göre beklenen adet tarihinizin bir önemi kalmıyor çünkü yumurtlama yapay gelişiyor. O yüzden bence doktora gidin. Zaten onlar hem gebelik var mı diye bakıyorlar hem de hormonlara ve ultrasona bakıyorlar. İnşallah güzel haberler alırsınız 🌸 İdrar testleri birçok kişiyi yanıltabiliyor o yüzden kendi doktorunuza gidip durumu anlatmanız daha iyi olur 🌸
Siz Regli oluktan sonra mı kist olduğunu öğrendiniz

Back
X