• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11. Ay atağı tecrübeli anneler help me

Nogaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
662
601
23
Oglum 11 bucuk aylik. Uykulari 4. aydan beri düzenlidir. Gunduzleri iki uyku sabah 10-11 , oglen 2-3 aksamda 7 ila 8 arasi uyuyor sabah 7de uyaniyordu. Erken oldugunu dusunup 8-9 gibi uyutayim diyorum ama asla dayanamiyordu kucagimda bayiliyordu en gec 7,5 - 8 gibi. Yani anlayacaginiz duzenimiz superdi 🫠🫠 Ama bir haftadir gunduz uykulari yine duzenli gece uykuya gecis cinneeeeeettttt. Tam 2 saat 5 dakika ugrastim. Hayir gozu acik olsa iceri goturucem zorlamicam, uyuyor ama dalmiyor agliyor. Serbest birakiyorum yine yok. Cildiricam resmen. Bu donem gecici mi yoksa yeni duzen mi yapmaliyim ? HELP MEEEE 🥹🥹🥹

Ay bu ayda da mı atak varmış 🙁🙁 benim oğlum da 11 aylık birkaç gündür uykuları çok kötü oldu. Dün gece mesela 11de yattı ve binbir kriz eşliğinde. Gündüz uykuları da bozuldu ama sanırım tek uykuya geçecek ondan bozuldu diye düşündüm gündüz uykularını. Ama gece uykularına benim de çözümüm yok. Konuyu takipteyim. Allah yardımcımız olsun

Ay bu ayda da mı atak varmış 🙁🙁 benim oğlum da 11 aylık birkaç gündür uykuları çok kötü oldu. Dün gece mesela 11de yattı ve binbir kriz eşliğinde. Gündüz uykuları da bozuldu ama sanırım tek uykuya geçecek ondan bozuldu diye düşündüm gündüz uykularını. Ama gece uykularına benim de çözümüm yok. Konuyu takipteyim. Allah yardımcımız olsun
Tek uykuya da gecmiyor ki gunduz fosur fosur uyuyor. Bakalim tecrubeli anneler yazar umarim 😂

Back
X