• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 aydır hamile kalamıyorum

hiç doktora falan gittinmi, şöyle güzel bi hormon testlerini falan yaptır, eşinde yaptırsın, hiç bir sorun yoksa öyle bekleyin. Üstelik hapla falan korunduysan, zaten bi 6 ay onun etkisi sürer. Herhengi bir problemin yoksa canım, sabredip bekleyeceksin süreci, umarım rabbim hepimizi güldürür.

cnm seninle aynı duyguları yaşıyorum bende 5 aydır bebek istiyorum ve çok korkuyorum ya olmazsa diye insanlar hep psikolojik diyor takma diyor amma elimde değil düşünüyorum.. önümüzdeki ay eşimin sperlerine baktırmayı düşünüyorum... Allah yardımcımız olsun isteyen herkese tez zamanda bebiş versin...

doktora 7 ay önce gittim doktor daha erken diye hormon testi falan yapmadı, yumurtalarıma falan baktı smear testi yaptı sorun çıkmadı onlarda. şimdide nisanın sonuna randevu alabildim o zaman gitcem, eşimede bakar heralde

bizde bir yıldır deniyoruz olmuyor ama ben doktora gittiğimde polikistik over olduğumu öğrendim ilaç tedavisi gördüm şimdi de iğne tedavisine geçicez. bence bebek istiyosan bir an önce doktoruna git ve sorunu öğren çünkü eğer bir sorun varsa benim ki gibi tedavi süreci daha sıkıntılı geçebilior. sabrın yoksa bence bir an önce tedaviye başla..

niye nisanın sonuna kadar bekliyorsun ki ... özel bir doktora gitmene gerek yok kime gitsen sana tahlil yazarlar belki çok basit bir sorunun vardır gecikmeden hemen gitmelisin bence

doktora 7 ay önce gittim doktor daha erken diye hormon testi falan yapmadı, yumurtalarıma falan baktı smear testi yaptı sorun çıkmadı onlarda. şimdide nisanın sonuna randevu alabildim o zaman gitcem, eşimede bakar heralde

Canım hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama, hormon tahlili için beklemene gerek yok, adetinin 2 yada 3 günü normal devlet hastanesine git, poliklinikten al sıranı, doktora hormon testi yaptıracağım, bebek düşünüyorum de, seni laboratuara gönderir, kolundan kan alıyorlar, öğleden sonrayada testlerin çıkar, hormonlarının birinde sorun varsa ona göre ilaç verir, prolaktin falan çıkarsa, boş boşuna nisanı beklemezsin, hemen ilaçını kullanıp hamile kalırsın, yani ufak bişeyler varsa, erken teşhis edilmiş olur.
Ben mesela geçen hafta gittim yaptırdım testlerimi 1 gündede aldım sonuçlarımı.
Adet düzensizliğin varmı, hormonlar genelde adet düzensizliği olarak gösteriyor kendini.

merhaba, Nergis hanım ben de 2 düşşük yaptım ve sonrasında yaklaşık bir yıldır hamile kalamıyorum. Böyle bir durumda doktora başvurmak en doğrusu. Benden de simir testi ve bir kaç test istedi. HSG filmi çektirdi. Bir sıkıntı çıkmadı şükür. Ancak şimdi bir ilaç verdi doktorum ve yumurtanın olgunlaşmasına bakılıp sanırım ona göre yumurtlama tarihi belirlenecek. Ancak ben de psikoloji ile yakın bağlantılı biri olarak gerginlik herşeyi daha zorlaştırıyor. Onun için kendinizi iyi bir doktora emanet edin ve rahatlamaya çalışın. Siz deniyor ve yollar arıyorsunuz.Sonuçsuz kalmayacağını düşünüyorum.Sevgiler

kızlar bişey sorcam amma biz bebek istediğimiz ilk ay doktora gittik ve biz bebk düşünüyoruz dedik. bana kan ve idrar tahlili yaptı peki o tahlilde hormanlarla ilgili değerlerde varmıdır?? lütfen yardımcı olurmusunuz???

benimde 11 ay oldu bende hamile kalamıyorum daha 2. ayımda doktora gittim ve bi problem olmadığını söyledi ama hangi gün gittiğine bağlı.mesela bikere adetinin 12.günü gidip yumurtalarının büyüyüp büyümediğine baktır 14 gün tekrardan çatladımı diye en önemlisi bunlar tabi hormonlarında bi sorun çıkmazsa.benim herşey tertemizdi taki klomen kullanana kadar kist oluştu ve hiçbişeyim yokken yumurtam iğneyle çatlamaya başladı.hala tedavi sürecindeyim.bende tek yapman gereken çok iyi bir doktora git.zaten seninde 11 ay olmuş 11 ay olduğunu söylediğinde zaten o takibe alıcaktır seni.:61:

benim de 20 ay oldu bekledim, hep benim problemlerinden kaynaklandığını sandık
eşime bu süre zarfında kaç kez dedim hatırlamıyorum kendinin dr ye gitmesini ama dinlemedi beni
şimdi yeni gitti öğrendik ki sperm sayı ve hareketi düşükmüş
tedaviye başlayacak benim iki yıldır her ay yaşadığım acı artık canımı acıttı yeterince bunu öğrendiğim günden beri kahroldum.

bende aynı dertten muzdaripim.bende çikolata kisti var buda hamile kalmaya engel.doktorum küçük olduğunu laparaskopiyi ikinci aşamada düşünürüz dedi.rahim filmi çektim tüpler açık hormon tahlilleride iyi yumurta takibine başlayacağız.allahım inşallah isteyen herkese annelik babalık duygusunu versin.bazen çok bunalıyorum hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor o zaman çok kötü hissediyorum.eşim kızıyor internete giriyosun kafan karşıyor iyi şeyler yazmıyor kimse seninde psikolojin bozuluyor diye ama insanlar sonuçta derlerini paylaşıp rahatlıyor

bende aynı dertten muzdaripim.bende çikolata kisti var buda hamile kalmaya engel.doktorum küçük olduğunu laparaskopiyi ikinci aşamada düşünürüz dedi.rahim filmi çektim tüpler açık hormon tahlilleride iyi yumurta takibine başlayacağız.allahım inşallah isteyen herkese annelik babalık duygusunu versin.bazen çok bunalıyorum hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor o zaman çok kötü hissediyorum.eşim kızıyor internete giriyosun kafan karşıyor iyi şeyler yazmıyor kimse seninde psikolojin bozuluyor diye ama insanlar sonuçta derlerini paylaşıp rahatlıyor

Nur merhaba bu kistten bendede var malesef 2 yıldır gebe kalamıyorum doktor engel değil dedi ama kalamıyorum bu ay başka bir doktora daha gidecem benim sol yumurtalığımda var ve şu an büyüklüğü ne kadar büyük bilemiyorum reglimi azalttı geçen ay çok az oldum bu ay hastalanayım hayırlısıyla gidecem yaşım 35 çok üzülüyorum anne olmayı çok istiyorum deli gibi internete bakıyorum inşallah anne olabiliriz sanada geçmiş olsun

Back
X