- Konu Sahibi herseyduzelirmi
3,5 yıllık evliyim, 11 aydır deniyoruz ama bebeğimiz olmuyor, çok üzülüyorum sanki benim hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor. çok üzülüyyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora 7 ay önce gittim doktor daha erken diye hormon testi falan yapmadı, yumurtalarıma falan baktı smear testi yaptı sorun çıkmadı onlarda. şimdide nisanın sonuna randevu alabildim o zaman gitcem, eşimede bakar heralde
tsh lh gibi değerler varsa hormana bakılmıştır tahlilin yanındaysa bir bak
bende aynı dertten muzdaripim.bende çikolata kisti var buda hamile kalmaya engel.doktorum küçük olduğunu laparaskopiyi ikinci aşamada düşünürüz dedi.rahim filmi çektim tüpler açık hormon tahlilleride iyi yumurta takibine başlayacağız.allahım inşallah isteyen herkese annelik babalık duygusunu versin.bazen çok bunalıyorum hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor o zaman çok kötü hissediyorum.eşim kızıyor internete giriyosun kafan karşıyor iyi şeyler yazmıyor kimse seninde psikolojin bozuluyor diye ama insanlar sonuçta derlerini paylaşıp rahatlıyor