Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim de 20 ay oldu bekledim, hep benim problemlerinden kaynaklandığını sandık
eşime bu süre zarfında kaç kez dedim hatırlamıyorum kendinin dr ye gitmesini ama dinlemedi beni
şimdi yeni gitti öğrendik ki sperm sayı ve hareketi düşükmüş
tedaviye başlayacak benim iki yıldır her ay yaşadığım acı artık canımı acıttı yeterince bunu öğrendiğim günden beri kahroldum.
tek sorun eşim derken bu mesajı yazdıktan iki üç gün sonra benim de tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim,
20 aydır çektiklerimi bir ben bilirim, bir de sizler anlarsınız
boşu boşuna beklemişim.
keşke iki ay önce gideceğime ilk karar verdiğimde gitseymişim çocuk istiyorum diye doktora
o yüzden bence karar verir vermez eşler ikisi birlikte tüm tahlillerini yaptırsınlar
ayrıca kadınlarda da Hsg son aşamalardan biri değil bence ilk ve ilk aşama olmalı
kızlar bnmde 1yılı geçti bebeğim olmadı önemli bişey değildir diye gitmiyodum sonra dayanamadım gittim ultrason verdi normal iyi dedi adetinin 3günü gel dedi gittiğimde başka doktor vardı anlattım durumu ben napabilirim dedi sonra oda tekrar ultrasyon verdi baktı iyi dedi ilgilenmedi yani doğru dürüst çok kızdım bidaha gitmek istemiyorum