Bebek Beslenmesi 11 aylık bebeğimin hiç iştahı yok yapiyorum mamalar çorbalar çöpe gidiyor canım sıkılıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İştahsızlık sebebi nedir? Bunu bilmeniz gerekiyor ilkin.
Bebekler dönem dönem yemiyorlar. Stresinizi, öfkenizi belli etmeyin ona hissettirmeyin. Heleki zoraki agzına koymayın iyice kaçınma davranışı geliştirmesin.
Doktorlar iştahsızlığın fizyolojik bi sebebi yoksa yogurt ve kırmızı et(kıyma) yedirme konusunda ısrarcılar, diğerleri zamanla hallolur görüşündeler

Köpek dişlerini çıkarıyor ..kuru ekmek ..salatalik yogurt ve kiyma haricindeki herşeyi reddediyor iyice zayifladi

Dişlerini çıkarınca tekrar eski düzene döner o zaman. Malesef bu yeme işi annelerin en büyük problemi Persentilde sıkıntı yoksa, yani gelişimi gerilemediği sürece sıkıntı yok bence. Keşke her verdiğimizi yeseler

Benim oğlum da 11 aylık ve aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Doktorumuz fish oilmarka omega 3 önerdi onu kullanicaz bakalım. İştahsızlık bebek en zoruymus gercekten

Salatalık havuç eline veriyorum yiyor bisküvi dondurma..yemekleri zorla oyunla yediriyorum

Aynen salatalık bisküvi sert peynir. Çorba iciremiyorum. Daha doğrusu kaşıkla birşey yediremiyirum görünce hemen ağzının kitliyor resmen:KK61::KK70:

Back
X