- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi modakilifa1234
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif canım kan testi ver hayırlı olsunGünaydın kızlar dpo 11 testim bu şekilde çıktı sizce pozitif mi
Yumurtlama gününden sonraki günler demek Dpo 11 mesela yumurtlamanın üstünden 11 gün geçmiş demekCahilliğime ver ama dpo ne demek![]()
Ayy teşekkür ederim çok korkuyorum 20 Nisan'da kürtaj oldum 6 haftalık bebeğimin kalbi durdu stres oldum ister istemezPozitif canım kan testi ver hayırlı olsun
Teşekkür ederim birkaç gün daha bekleyip kan vericemPozitif canım kan testi ver hayırlı olsun
Kızlar ek olarak lh testi yaptım biraz önce en son 6 Haziran'da yapmayı bırakmıştım böyle koyulasmasi normal miGünaydın kızlar dpo 11 testim bu şekilde çıktı sizce pozitif mi
merhaba, durumunuz nedir acaba, gebelik oluştu mu?Kızlar ek olarak lh testi yaptım biraz önce en son 6 Haziran'da yapmayı bırakmıştım böyle koyulasmasi normal mi
Evet canımmerhaba, durumunuz nedir acaba, gebelik oluştu mu?
ayyyy çok sevindim, sağlıkla kıcağınıza alın çok mutlu oldum, benim de dpo2 umarım ben de gebelik haberimi alırım bu ayEvet canım
Çok teşekkür ederim inşallah siz de bu güzel haberi alırsınızayyyy çok sevindim, sağlıkla kıcağınıza alın çok mutlu oldum, benim de dpo2 umarım ben de gebelik haberimi alırım bu ay
benim için de dua edin nolur :) hamişlerin duası kabul olurmuşÇok teşekkür ederim inşallah siz de bu güzel haberi alırsınız![]()
Tabiki ederimbenim için de dua edin nolur :) hamişlerin duası kabul olurmuş