Koç ve Yükselen Koç Burcu
Hayatınızı düzene sokmak için harika bir fırsat var! Yeni bir işe başlamak, çalışma ortamınızı verimli hale getirmek, diyete veya spora başlamak için ideal bir dönem.
Boğa ve Yükselen Boğa Burcu
Hayatın keyifli alanlarında yeni ve pratik başlangıçlar yapma zamanı... Yeni bir hobiye başlayabilir, mevcut ilişkinizde sorunları çözmek için mantıklı adımlar atabilir, yeni bir aşkı çekebilir veya yaratıcı bir projenin detayları üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Hayattan keyif alma şeklinizi düzenli ve verimli hale getireceksiniz.
İkizler ve Yükselen İkizler Burcu
Bu dönemde eviniz, aileniz ve köklerinizle ilgili alanda yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Taşınma, evde düzenleme, aileyle yeni bir sayfa açma gibi konular gündeme gelebilir.
Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu
Bu yeni ay, zihinsel dünyanızı canlandıracak. İletişim, eğitim, kısa seyahatler ve yakın çevrenizle ilişkiler alanında yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni bir kursa yazılabilir, sözleşme imzalayabilir veya yazı projesine başlayabilirsiniz. Zihniniz analitik ve detaycı çalışacak.
Aslan ve Yükselen Aslan Burcu
Dikkatiniz paranıza, bütçenize ve kazançlarınıza çevriliyor. Yeni bir gelir kaynağı yaratmak, bütçenizi düzenlemek veya maddi değerlerinizi gözden geçirmek için taze bir başlangıç enerjisi bulacaksınız.
Başak ve Yükselen Başak Burcu
Bu yeni ay, kişisel bir yenilenme ve yeni başlangıçlar için harika bir fırsat sunuyor. Hayatınızın direksiyonuna geçme, imajınızı yenileme, sağlığınıza özen gösterme ve hedeflerinizi yeniden belirleme zamanı! Kendinizi enerjik, motive ve görünür hissedeceksiniz. Atacağınız adımlar, önümüzdeki 6 ay boyunca hayatınızın genel gidişatını şekillendirecek.
Terazi ve Yükselen Terazi Burcu
Bu yeni ay, sizi içe dönmeye ve dinlenmeye davet ediyor. Bilinçaltı, maneviyat ve ruhsal şifa alanınızda gerçekleşecek. Meditasyon, terapi veya sadece yalnız kalarak kendinizi dinlemek gibi pratiklere başlamak için ideal bir zaman. Bir sonraki büyük adıma geçmeden önce ruhsal bir temizlik ve hazırlık süreci...
Akrep ve Yükselen Akrep Burcu
Bu yeni başlangıç, sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, gelecek umutlarınız ve dahil olduğunuz gruplarla ilgili olacak. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni bir sosyal çevreye girebilir veya geleceğe yönelik bir hayalinizi gerçekleştirmek için ilk adımı atabilirsiniz.
Yay ve Yükselen Yay Burcu
11 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay, kariyerinizde yepyeni bir sayfa açmanız için güçlü bir fırsat sunuyor. Yeni bir işe başvurmak, mevcut işinizde sorumluluk alanınızı genişletmek ya da uzun vadeli hedeflerinizi daha gerçekçi ve somut hale getirmek için ideal bir dönem. Bu yeni ay, detaylara odaklanmayı, plan yapmayı ve pratik adımlar atmayı destekliyor. Sabırlı ve sistemli ilerlediğiniz takdirde, profesyonel hayatınızda kalıcı bir yapı kurabilirsiniz.
Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu
11 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşen yeni ay, odağınızı yeniden ufkunuzu genişletmeye yöneltiyor. Eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantılar, hukuki konular ve hayat felsefeniz bu yeni ayın ana temaları arasında. Yeni bir eğitime başlamak, bir sertifika programına dahil olmak ya da uzun süredir planladığınız bir yolculuk için ilk adımı atmak mümkün. Aynı zamanda bu dönem, hayata bakış açınızı tazeleyecek yeni bilgilerle karşılaşmanıza da olanak tanıyor.Bu yeni ay, daha sistemli düşünmenizi, planlı hareket etmenizi ve öğrendiklerinizi günlük hayata entegre etmenizi destekliyor. Öğrenme süreci sizin için yalnızca teorik değil, pratik fayda sağlayan bir yapıya bürünebilir. Hayata dair daha geniş bir perspektif geliştirmek, Eylül ayının önemli kazanımlarından biri olacak.
Kova ve Yükselen Kova Burcu
11 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşen yeni ay ise ortak finansal konular, borçlar, krediler, vergiler ve psikolojik derinlikler alanınızda yeni bir sayfa açıyor. Bir borcu yapılandırmak, kredi başvurusunda bulunmak ya da finansal olarak daha kontrollü bir sisteme geçmek için doğru bir zaman. Aynı zamanda bu yeni ay, duygusal olarak da “daha derin ama daha dürüst” ilişkiler kurma ihtiyacını artırıyor. Yüzeysel paylaşımlar sizi artık tatmin etmiyor; gerçek bağlar istiyorsunuz.
Balık ve Yükselen Balık Burcu
11 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay, odağı doğrudan ikili ilişkilerinize, evliliğinize ve ortaklıklarınıza çeviriyor. Bu, ilişkilerde yeni bir sayfa açmak için yılın en güçlü başlangıçlarından biri. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, mevcut ilişkinizde daha net kurallar, daha sağlıklı sınırlar belirleyebilirsiniz. “Ben bu ilişkide ne veriyorum, ne alıyorum?” sorusu artık romantik değil; oldukça pratik. Bu yeni ay size ilişkilerde hizmet, emek ve karşılıklılık dengesini öğretmek istiyor.______________________
Dinçer Güner
Oggusto