Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sordum doktora ovitrelle yle pozitif çıkmaz demişti. Hamilesin canım tebrik ederimKızlar günaydın, bugün 11. Günüm awox marka test ile yaptım önce silik sonra baya belirgin olmaya başladı.Biri 3 diğeri 4. Gün embriyosu transferi yapıldı.transfer günü Ovitrelle yaptım ama etkisi devam etmez artık heralde.Lütfen bilenler yorumlarsa sevinirim
Ayy kuzum yarın bize güzel haberlerini ver inşallah umut olsun bizedeGerçekten miçok teşekkür ederim
Gerçekten miçok teşekkür ederim
Benim bugün 10. Günüm dün akşam test yaptım negatif çıktı erken gebelik testi ileKızlar günaydın, bugün 11. Günüm awox marka test ile yaptım önce silik sonra baya belirgin olmaya başladı.Biri 3 diğeri 4. Gün embriyosu transferi yapıldı.transfer günü Ovitrelle yaptım ama etkisi devam etmez artık heralde.Lütfen bilenler yorumlarsa sevinirim
Sunucunuz ne çıktıİnşallah sizde güzel sonuç alırsınız.Bazı kadınlarda idrarda erken görülmeyebiliyor.
İlk defa benim gibi transferden sonra ovitrelle vurulan birini gördüm çok mutluyun şuan hahha. Ama ben transferden 1 gün sonra vurmuştum. Sonucunuz ne geldiiKızlar günaydın, bugün 11. Günüm awox marka test ile yaptım önce silik sonra baya belirgin olmaya başladı.Biri 3 diğeri 4. Gün embriyosu transferi yapıldı.transfer günü Ovitrelle yaptım ama etkisi devam etmez artık heralde.Lütfen bilenler yorumlarsa sevinirim