11.gün

cincini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
135
6
46
Ankara
Kızlar bugün adetimin tam 11.günüsabah iç. çamaşırımda sümüksü bi akıntı vardı.bu akıntı ne demekti?

ya kızlar gebelik testi ne kadar doğru biliyormusunuz? acaba hamilemiyim değilmiyim diye merak ediyorum ama pek önermiyolar yanılma payı oluyormuş onda ve bir daha ki adet dönemini geçmeden doğru cevap vermiyormuş

ya kızlar gebelik testi ne kadar doğru biliyormusunuz? acaba hamilemiyim değilmiyim diye merak ediyorum ama pek önermiyolar yanılma payı oluyormuş onda ve bir daha ki adet dönemini geçmeden doğru cevap vermiyormuş

kim demiş onu
kaç kere gebe kaldım ve hepsindede doğru sonuc verdi
hemde her seferinde adetim gecmeden doğru cvp verdi

yatmanin cok faydasi yok bence ya hersey ALLAH tan hayirlisiyla olur insallah

bilmem ki çevremde öyle dediler..mesela adetine kaç gün kala yaptın ve doğru cevabı verdi

adetine 3 gün kala veya 1 hafta sonra net cvp veriyo eğer pozitif çıkarsa yanılma payı %0 eğer negatif çıkarsa bir kaç gün daha bekle.adetin gelmezse bi daaha tekrarlarsın

sağol cnm teşekkür ederim...dün yaptım ama negatifti moralim çok bozuldu..acaba yanlış zamanda mı oluyo diye ama 11.günden sonra olmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…