N Nuryazel Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 29 22 3 29 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuryazel #1 Esim sehir dısından 15 nisanda geldi 19 nisan adet tarihimdi ama olmadim 27 nisanda kan testim negatif cikti her an adet olucakmis gibi sancilarim oluyor kan testi negatif cikip hamile oldugunu ogrenen varmi ???
Esim sehir dısından 15 nisanda geldi 19 nisan adet tarihimdi ama olmadim 27 nisanda kan testim negatif cikti her an adet olucakmis gibi sancilarim oluyor kan testi negatif cikip hamile oldugunu ogrenen varmi ???
mutlulukarayiciii Her yerim ağriyi Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Nisan 2020 611 1.078 63 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuryazel #2 Kan testinin negatif olduğu durumda gebelik olamaz. Farklı bir sebep olabilir. Adetiniz bu zamana kadar düzenli miydi?
Kan testinin negatif olduğu durumda gebelik olamaz. Farklı bir sebep olabilir. Adetiniz bu zamana kadar düzenli miydi?
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuryazel #3 Canım bekle biraz daha geç döllenme olan cok var bu forum da .. inş gönlünce olur
N Nuryazel Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 29 22 3 29 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuryazel #4 mutlulukarayiciii .!.: Kan testinin negatif olduğu durumda gebelik olamaz. Farklı bir sebep olabilir. Adetiniz bu zamana kadar düzenli miydi? Genişletmek için tıkla... Evet hep duzenliydi en fazla 4 gun fln oynardi oda mevsim gecislerinde fln
mutlulukarayiciii .!.: Kan testinin negatif olduğu durumda gebelik olamaz. Farklı bir sebep olabilir. Adetiniz bu zamana kadar düzenli miydi? Genişletmek için tıkla... Evet hep duzenliydi en fazla 4 gun fln oynardi oda mevsim gecislerinde fln
mutlulukarayiciii Her yerim ağriyi Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Nisan 2020 611 1.078 63 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuryazel #5 Nuryazel .!.: Evet hep duzenliydi en fazla 4 gun fln oynardi oda mevsim gecislerinde fln Genişletmek için tıkla... Belki yine öyle olmuştur biraz daha bekleyin. Hala olmamışsanız tekrarlarsınız testi
Nuryazel .!.: Evet hep duzenliydi en fazla 4 gun fln oynardi oda mevsim gecislerinde fln Genişletmek için tıkla... Belki yine öyle olmuştur biraz daha bekleyin. Hala olmamışsanız tekrarlarsınız testi
N Nuryazel Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 29 22 3 29 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuryazel #6 Gizemm0 .!.: Canım bekle biraz daha geç döllenme olan cok var bu forum da .. inş gönlünce olur Genişletmek için tıkla... insaAllah heveslenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum doktor kanda cikardi dedi kimide en az 2 hafta gecmeli yoksa kanda cikmaz diyor
Gizemm0 .!.: Canım bekle biraz daha geç döllenme olan cok var bu forum da .. inş gönlünce olur Genişletmek için tıkla... insaAllah heveslenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum doktor kanda cikardi dedi kimide en az 2 hafta gecmeli yoksa kanda cikmaz diyor
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuryazel #7 Nuryazel .!.: insaAllah heveslenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum doktor kanda cikardi dedi kimide en az 2 hafta gecmeli yoksa kanda cikmaz diyor Genişletmek için tıkla... Benim bi arkadaş ta bir Ay gecikti regl ve çıkmıyordu kanda ama hamileydi .. ondan bekle derim inş gebesindir cnm
Nuryazel .!.: insaAllah heveslenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum doktor kanda cikardi dedi kimide en az 2 hafta gecmeli yoksa kanda cikmaz diyor Genişletmek için tıkla... Benim bi arkadaş ta bir Ay gecikti regl ve çıkmıyordu kanda ama hamileydi .. ondan bekle derim inş gebesindir cnm
N Nuryazel Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 29 22 3 29 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuryazel #8 Gizemm0 .!.: Benim bi arkadaş ta bir Ay gecikti regl ve çıkmıyordu kanda ama hamileydi .. ondan bekle derim inş gebesindir cnm Genişletmek için tıkla... Ay insaAllah
Gizemm0 .!.: Benim bi arkadaş ta bir Ay gecikti regl ve çıkmıyordu kanda ama hamileydi .. ondan bekle derim inş gebesindir cnm Genişletmek için tıkla... Ay insaAllah