Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet transferimin 11.gunu bende kan verdim boyle ciktiTransfer mi yaptırdınız?
YarindiAsıl test gününüz ne zamansa o zaman tekrarlayın testi.
Bana da dusuk geldi ,yukselirmi,cok endiseliyimBiraz düsuk ama yukselebilir 2 gun sonra bidaha verin stres yapmayin bu sonuc icin
Ben pek anlamıyorum ama sanırım henüz erken gibi. Bir kez daha yaptır canım.Evet transferimin 11.gunu bende kan verdim boyle cikti
Belli olmaz canm rabbimin bilecegi sey düşebilirde yukselebilirde ama suan pozitf iyi duşun iyi olsn yükselir belki dua et strese girmeBana da dusuk geldi ,yukselirmi,cok endiseliyim
Sali tekrar yapicamBen pek anlamıyorum ama sanırım henüz erken gibi. Bir kez daha yaptır canım.
Insallah yukselir degerimBelli olmaz canm rabbimin bilecegi sey düşebilirde yukselebilirde ama suan pozitf iyi duşun iyi olsn yükselir belki dua et strese girme
InsallahInsallah yukselir degerim
3.gun embiriyosuSizin 5.gün embriyosu muydu?
3.gün embriyosu için genelde 14.gün test isterler. Siz erken yapmışsınız. 30 yüksek değil ama negatif de diyemeyiz. İnşallah yükselir3.gun embiriyosu
Insallah yukselir degerim,3.gün embriyosu için genelde 14.gün test isterler. Siz erken yapmışsınız. 30 yüksek değil ama negatif de diyemeyiz. İnşallah yükselir
Allah size bagislasin, insallah benimde degerim yukselir mucizem benimledirBu hayatta mucizeler var