11.gunum kan sonucum 30 cikti

Bence düşük değil. Yumurta takıbı yaptırdım.11. Gün 33 cıktı ve tekrarlarında arttı ve ben üçüz hamile kaldım. Üçüncüyü 8. Haftada kaybetık kalp atımı durdu. Allaha şükür şuan kucağımda 5 aylık ikizlerim var. Dua et rabim ol dedimi olur. Benım cocugumun olması imkansızkenn kendı arastırmalarım sayesınde hamıle kaldım. Doktor sadece yumurtayı ölçtü

neden imkansızdı

Allah size bagislasin, insallah benimde degerim yukselir mucizem benimledir
İnşallah canım. Ben normal adet olmuyorum. İlaç kullanırsam oluyorum. Hipofizde fsh lh hormonları sıfır. Onları dısardan iğnelerle alıp tedavı goruyoruz. Nadir bir grup oldugumuzdan çogu doktor bilmiyor. Hastalıgın adı bıle garıp.
Hipogonadotropik hipogonazdm

11.gunum kan sonucum 30 cikti bana cok dusuk geldi
Merhaba
Bana da 5. Gün embriyosu transfer edildi 8. Gün 19, 11. Gün 51 çıktı değerim.düşük olsa bile düzenli artış olduğu için hamilelik var dedi doktor. Test tekrarlanmadı 24 Temmuz’da kontrolüm var.

Kizlar bana destek oldunuz,moral verdiniz bende size guzel bir haber veryim,devlet hastanesi de kan verdim sonucum 221 cikti allahima binlerce şükür,rabbim kucagima almayi nadip etsin,isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Cokk sukur 🙇‍♀️🙇‍♀️insallah.kalp atimininda bian once mujdesini vermeyi nasip eder Allah.Allah kimsenin emeklerini bosa cevirmesin

Kizlar bana destek oldunuz,moral verdiniz bende size guzel bir haber veryim,devlet hastanesi de kan verdim sonucum 221 cikti allahima binlerce şükür,rabbim kucagima almayi nadip etsin,isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Ben sana demiştim düşük değil diye. Benimde bu sekılde arttı. İkiz mi üçüz mü geliyo acaba 😍

Hayirli olsun canm yukselebilir demistim sana masallah iyi yukselmis 😊 ilk denememiydi😍

İnşallah canım. Ben normal adet olmuyorum. İlaç kullanırsam oluyorum. Hipofizde fsh lh hormonları sıfır. Onları dısardan iğnelerle alıp tedavı goruyoruz. Nadir bir grup oldugumuzdan çogu doktor bilmiyor. Hastalıgın adı bıle garıp.
Hipogonadotropik hipogonazdm
Aynı hastalık eşimde var

Hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin 🤲

Aynı hastalık eşimde var
Tedavi görüyor mu? Celalettin peru tek adres. İnstagramdan takip edin. Adam dahiliye uzmanı ama bu alanda uzman. Ben onun uyguladıgı bi tedaviyle hamile kaldım. Ona gitmedimmesafeden dolayı ama arkadaslardan öğrendim uyguladıgı tedaviyi.bebek düşünüyosanız gidin mutlaka. Elit istanbul tıp merkezinde çalışıyor

Tedavi görüyor mu? Celalettin peru tek adres. İnstagramdan takip edin. Adam dahiliye uzmanı ama bu alanda uzman. Ben onun uyguladıgı bi tedaviyle hamile kaldım. Ona gitmedimmesafeden dolayı ama arkadaslardan öğrendim uyguladıgı tedaviyi.bebek düşünüyosanız gidin mutlaka. Elit istanbul tıp merkezinde çalışıyor
Kaan Aydos'ta tedavi gördü, çok şükür olumlu sonuç aldık arkadaşım.

Back
X