11. Hafta kasık batması :(

ay__060

İnanç Sabır Dua❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6.401
6.897
248
Adana
kızlar hamiş anneler 11. Haftanın içindeyim sağ kasığım şiddetli batma oluyor ama 4-5 saniye sürüyor geçiyor tekrar batıyor böyle bıçak saplanıyor gibi sizde oldu mu korktum açıkçası ilk defa oldu

Ben de olmuştu. Hatta birkaç gün hiç geçmediği zamanlar da oldu. Doktorum kese büyüdüğü için olduğunu söylemişti. Normal bir şey ama tabi aşırı ağrı ya da kanama tarzı bir şey olursa doktora gitmeniz faydalı olur. Sağlıkla alın kucağıniza.

Bir an dayanamayacak gibi olup saniyeler içinde geçiyor çok şükür kanama vs yok
Amin tüm bekleyenler alsın inşAllah

Birde çok erken hissedilmez ama ben o batma sırasında hareketlenme hissediyorum sanki

Hayır değil
Peki üşüttüğümüzde sadece bebeğin olduğu tarafa olması normal mi iki gündür klima altında uyuyordum ondan mı oldu acaba
enf da olabılır az su ıcıyorsanız ozellıkle
bendede bı ara oldu ama benım 2. adet donemımdı

Benim de hamileliğim boyınca bu tür batmalar sancılar olmuştu hep, o zamanlar ben de tedirgin oluyordum. Doktpruma sormuştum ne olursa korkayım demiştim. O da parça gelirse kprk demişti. Bence rahat olun. Çok uzun süren bi ağrı olmadıkça bu tarz batmalar normal.

Çok şükür ertesi gün geçti bir sıkıntım YÖK şimdi sadece o an çok şiddetliydi tedirgin olmuştum yazdığınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…