- 25 Kasım 2016
- 120
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi Hafsa mihrimah
-
Canım seninle aynı gündeyiz.doktorun sana kesin birşey söylemek istememiştir bence.bende pazartesi günü gidecem doktoruma ay çok heyecanlıyım.canim bana erkek gibi göründü bu arada.allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi.sana sormak istediğim soru var.bebegini hissediyormusun?ara ara karnindq hiçbirsey yok izlenimi oluyor mu canım.?
10 gün sonra kan sonuçlarını alacam bi dahaki kontrolum24 martta. Nasıl bekleyecem bilemiyorum . Eveet çok oluyor . unutuyorum bazen hamile oldugumu. Sadece ufak ufak iğne batıyor gibi oluyor ama bişey ifade ediyor mu bu bilmiyorum :)Canım seninle aynı gündeyiz.doktorun sana kesin birşey söylemek istememiştir bence.bende pazartesi günü gidecem doktoruma ay çok heyecanlıyım.canim bana erkek gibi göründü bu arada.allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi.sana sormak istediğim soru var.bebegini hissediyormusun?ara ara karnindq hiçbirsey yok izlenimi oluyor mu canım.?
Aynı bende de öyle oluyor canim..sağlıklı haberlerini alırız insallah.ama maşallah bebegin çok tatlı çıkmış ultrasonda10 gün sonra kan sonuçlarını alacam bi dahaki kontrolum24 martta. Nasıl bekleyecem bilemiyorum . Eveet çok oluyor . unutuyorum bazen hamile oldugumu. Sadece ufak ufak iğne batıyor gibi oluyor ama bişey ifade ediyor mu bu bilmiyorum :)
İnşaallah canım. Çok teşekkür ederim:)Aynı bende de öyle oluyor canim..sağlıklı haberlerini alırız insallah.ama maşallah bebegin çok tatlı çıkmış ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?