Doktora gittiniz mi nasıl oldu? Normal bir şey miymiş acaba?Baynalr bende simdide asagi dogru baski varmis gibi bir hiss basladi. Doktoru aradim gel dedi 14 de gidecegim hemen.... Ciddi bisey olabilirmi yoksa sizdede oluyormu rahim kismi asagi dogru bastiriyo gibi delircem ya
normalmis bebek büyüdügünden öyle agrilarin olmasi. Hersey yolundaydi cok sükür. Ama boyu kücüktü sata göre. Ultrason 10+0 yerine 9+6 gösterdi normalmi bu? Bi bakiyorsun sata uyuyo boyu bir bakiyosun 3-4 gün geriden geliyor. Neden öyle?Ara sira bende de oluyor htta bildigim herkeste oluyor aslinda.... nedir durum?
normalmis bebek büyüdügünden öyle agrilarin olmasi. Hersey yolundaydi cok sükür.Cnm ne dedi doktor
normalmis bebek büyüdügünden öyle agrilarin olmasi. Hersey yolundaydi cok sükür. Ama boyu kücüktü sata göre. Ultrason 10+0 yerine 9+6 gösterdi normalmi bu? Bi bakiyorsun sata uyuyo boyu bir bakiyosun 3-4 gün geriden geliyor. Neden öyle?Doktora gittiniz mi nasıl oldu? Normal bir şey miymiş acaba?
Oluyor tatlim oyle. Henuz cok milimetrik olcu yapildigi icin ultrason olcumleri yaniltabiliyor.normalmis bebek büyüdügünden öyle agrilarin olmasi. Hersey yolundaydi cok sükür. Ama boyu kücüktü sata göre. Ultrason 10+0 yerine 9+6 gösterdi normalmi bu? Bi bakiyorsun sata uyuyo boyu bir bakiyosun 3-4 gün geriden geliyor. Neden öyle?
kivrilmis duruyodu zaten düz degilde böyle kurt olur ya :) hilal seklinde hafif öyleydi belkide ondandir. hayirlisi olsn insallah yaOluyor tatlim oyle. Henuz cok milimetrik olcu yapildigi icin ultrason olcumleri yaniltabiliyor.
Benim 6+2 de doktorum bi olctugunde 5.4 cikti 7+2 de gittim 8.4 cikti ki bir haftada iki kati kadar olmasi gerekiyordu cok korktum 2 gun sonra tekrar gittim 1.24 cm yani 7+4 cikti.
Muhtemelen 7+2 de yapilan olcumde sorun vardi ya bebegin durusu ya cihaz vs iki gunde boyle buyuyemez cunku:)
Zaten onlarin normal durusu oyle su an buyudukce normal forma donuyorlar:) ama merak etme zaten +- 5 mm kadar oynayabilir yazar ultrasonlardakivrilmis duruyodu zaten düz degilde böyle kurt olur ya :) hilal seklinde hafif öyleydi belkide ondandir. hayirlisi olsn insallah ya
tamam canim :) cok sagol. Su kritik zamani atlatsaydim rahtlardm 1,5 haftam kaldi insallah.Zaten onlarin normal durusu oyle su an buyudukce normal forma donuyorlar:) ama merak etme zaten +- 5 mm kadar oynayabilir yazar ultrasonlarda
Bende oyle saniyodum ama oyle olmuyomus canim:) anasin artik her daim rndise edecek birsey buluyorsun! 12 hafta kontrolunu atlatayim daha biseye takilmicam dedim, atlattim ense kalinligina taktim, sonra ikili test kotu cikarsa diye gunlerce kaygilandim, o da temiz cikti cok sukur ama simdi de baktim su anlik takacak bisey yok kalbi durur mu diye taktim yine:) hep buluyorum biseyler yani:)tamam canim :) cok sagol. Su kritik zamani atlatsaydim rahtlardm 1,5 haftam kaldi insallah.
Daha çok küçük olduğu için bence normaldir canim ileriki haftalarda daha dengeli olur buyudukce zaten bir sorun olsa doktor soylerdi merak etme icini ferah tut..normalmis bebek büyüdügünden öyle agrilarin olmasi. Hersey yolundaydi cok sükür. Ama boyu kücüktü sata göre. Ultrason 10+0 yerine 9+6 gösterdi normalmi bu? Bi bakiyorsun sata uyuyo boyu bir bakiyosun 3-4 gün geriden geliyor. Neden öyle?
hahahaha haklisin canim ya bendede öyle olur ama alisveris icin 14. haftadan sonra baslarim yavas yavas giyim, odasi ve arabasi haric. Ufak seyleri yani. Ucuz buldukca almak lazimBende oyle saniyodum ama oyle olmuyomus canim:) anasin artik her daim rndise edecek birsey buluyorsun! 12 hafta kontrolunu atlatayim daha biseye takilmicam dedim, atlattim ense kalinligina taktim, sonra ikili test kotu cikarsa diye gunlerce kaygilandim, o da temiz cikti cok sukur ama simdi de baktim su anlik takacak bisey yok kalbi durur mu diye taktim yine:) hep buluyorum biseyler yani:)
Fazla evhamlaniyorum diye kiziyorlae bana:) anayim ana diyorum birakin evhamlanayim:)
Aynen öyle canım ben de oyleyim.. 12 haftayla bitecegini saniyordum ama bu surec 9 ay boyunca boyleymis.. biz de cok evhamli oldugumuz icin olabilir ben de 19. Haftamdayim simdi detaylı ultrasona takmis durumdayim.. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..Bende oyle saniyodum ama oyle olmuyomus canim:) anasin artik her daim rndise edecek birsey buluyorsun! 12 hafta kontrolunu atlatayim daha biseye takilmicam dedim, atlattim ense kalinligina taktim, sonra ikili test kotu cikarsa diye gunlerce kaygilandim, o da temiz cikti cok sukur ama simdi de baktim su anlik takacak bisey yok kalbi durur mu diye taktim yine:) hep buluyorum biseyler yani:)
Fazla evhamlaniyorum diye kiziyorlae bana:) anayim ana diyorum birakin evhamlanayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?