11 haftalik cinsiyet belli olurmu

guloeko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
99
38
18
32
Canlarim 10+6 hamileyim bugun doktor usgde net bisey diyemesemde 100de80 erkek dedi bizde israrla sorduk testislerimi goruyosunuz diye hayir dedi bir cikinti var ama gobek kordonuda olabilir yaniliyor olabilirim onumuzdeki aya netlesir dedi ama yanilmiyorsm 80 olarak erkek dedi bu haftada yanilma payi vatmi oda net konusamadi
Screenshot_20160921-154612.webp

Herseyin hayirlisi icimden kiz gibi geciyordu bu ayda belli olmaz yaniltir bizi dedi esim israrla sorunca 80lik bir deger bicti erkek diye ama yanilmisda olabilirim net degil kordon olabilir dedi bakalim kalp atimi 169 civariydi onu olcunce bi duraksadi ama bakalim saglikli olsun gerisi muhim degil Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Herseyin hayirlisi icimden kiz gibi geciyordu bu ayda belli olmaz yaniltir bizi dedi esim israrla sorunca 80lik bir deger bicti erkek diye ama yanilmisda olabilirim net degil kordon olabilir dedi bakalim kalp atimi 169 civariydi onu olcunce bi duraksadi ama bakalim saglikli olsun gerisi muhim degil Rabbim isteyen herkese nasip etsin

140 in ustundr olunca kiz diyorlar degil mi? Ama o değişiyor. Arkadasimin oglununda 160lardaydi o da kiz istiyordu. Hatta dr 5 aya kadar cinsiyettini soylememisti yanlis olmasin diye. Meger bacak arasini gordukce not ediyormus. Erkekmis. 5. Ay soylemsti. Saglikli hayirli olsunda.. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Benim 18. haftasinda kesin erkek dedi doktor, öncesinde söylemiyorlar belli olmaz diye. 18. haftada kesinlesiyor galiba benim anladigim o. Erkenden bir tahmin yapmiyorlardi hic. Beklemistik biz de.

Benim 18. haftasinda kesin erkek dedi doktor, öncesinde söylemiyorlar belli olmaz diye. 18. haftada kesinlesiyor galiba benim anladigim o. Erkenden bir tahmin yapmiyorlardi hic. Beklemistik biz de.

Bende oglumu 16 haftada net ogrenmistim ondan once soylemedi doktorum ama bunda esim israrla sorunca erkek diyebildi oda bir cikintidan dolayi benim bildigim bu haftalarda zaten organlar hemen hemen birbirinu. Benzeri olabiliyo pek emin degilim hala kiz hissediyorum bakalim herseyin hayirlisi

Canım ayni sekilde ben de 10 +3teyken doktor cok yuksek ihtimal erkek dedi.. önümüzdeki ay daha kesin soylerim dedi..

14 haftalık burda

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-08-19-33-01.webp
    Screenshot_2016-10-08-19-33-01.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 1.742
12 haftalikken ayrintili usgde böyle göstermişti doktor

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-05-21-41-44.webp
    Screenshot_2016-10-05-21-41-44.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 1.612
Buda 21 haftalikken canım değişmez dimi artık

Eklentiler

• Screenshot_20161203-145839.webp
    Screenshot_20161203-145839.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 1.290
canım ben bilgisyardan giriyorum bilgisayardada foto yok telim bozuk maalesef degişcegini sanmıyorum ya gerçi ayrıntılı ultrasonda netleşiyor ama benim kuzenim yeni doğum yaptı 25. haftasına kadar kız dediler sonra bi baktılar erkek ama onda hafif çıkıntı vardı bazı kızlardada olurmuş o değişik bi kemikmiş onunla karıştırmışlar pipisi küçükmüş:)

Back
X