Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsiyeti beklemek eziyet :) Allah yardımcın olsun beklerken :))))ay bi kesinleşse rahatlıcam gerçekten vakit geçmio bi:)
cinsiyeti beklemek eziyet :) Allah yardımcın olsun beklerken :))))
evet 16.haftada öğrendik oğlumuz kendisini 1 hafta ugrasma sonucu gösterdi :))Sen ogrendinmi canim
ya bebeğimi 4.5 sene bekledim cinsiyeti 2.5 aydır merak ediyorum yeminle daha zor geldicinsiyeti beklemek eziyet :) Allah yardımcın olsun beklerken :))))
Inanırım ben son 2 hafta her gece rüyalarımda gördüm :))))ya bebeğimi 4.5 sene bekledim cinsiyeti 2.5 aydır merak ediyorum yeminle daha zor geldi![]()
çıktımı rüyaların pekiInanırım ben son 2 hafta her gece rüyalarımda gördüm :))))
Ben hamile kalmadan cok önce görmüstüm rüyamda, bebegini getirdik dediler, erkekti. Ama gercekten bebek beklerken cinsiyet icin gördüğüm rüyaların hicbirinde cinsiyetini göremedim. Hatta güya dogmus hemsire getircekmis, esime diyorum dur bak simdi pembeyse battaniyesi kız, erkekse mavi olcak diyorum, hemsire beyazla geldi. bagirmaya baslamıstım bu ne is diye uyandım :) Benimkiler asiri psikolojikti yaniçıktımı rüyaların peki![]()
bende öyle bigün erkek bi gun kız görüyorum ay hayırlısı insaşşal senin cinsiyet bellidir dimiBen hamile kalmadan cok önce görmüstüm rüyamda, bebegini getirdik dediler, erkekti. Ama gercekten bebek beklerken cinsiyet icin gördüğüm rüyaların hicbirinde cinsiyetini göremedim. Hatta güya dogmus hemsire getircekmis, esime diyorum dur bak simdi pembeyse battaniyesi kız, erkekse mavi olcak diyorum, hemsire beyazla geldi. bagirmaya baslamıstım bu ne is diye uyandım :) Benimkiler asiri psikolojikti yani![]()
Evet 17.haftada öğrendik, erkek bizim bebeğimiz. Sizde bu aralar öğrenirsiniz :) 16.haftada göstermedi ugrastırdı beni ama öbür hafta acmıs kendini hemen gösterdi :) Zaten görünce aglamaya basladım, sonunda öğrendim diye, bende de var biraz kabul ediyorumbende öyle bigün erkek bi gun kız görüyorum ay hayırlısı insaşşal senin cinsiyet bellidir dimi
Bizede 11.hafta ikili test sonucu Dr yüksek ihtimalle erkek dedi, hatta güzel bir bacak arası fotomuz var :) Ama yinede emin olunmaz bu haftada demisti. Ama eminmis. yanılmadı Dr'umbenim 11+1 de söyledi cinsiyeti, emin bir şekilde.
ben rutin kontrole gitmiştim.Acemilik işte cinsiyet aklımdan bile geçmiyordu. 16/17. haftalarda belli olur diye duymuştum. Aaa erkek geliyor deyivermişti doktorumuz :) Hayırlı olsun sizinde paşanız.Bizede 11.hafta ikili test sonucu Dr yüksek ihtimalle erkek dedi, hatta güzel bir bacak arası fotomuz var :) Ama yinede emin olunmaz bu haftada demisti. Ama eminmis. yanılmadı Dr'um![]()
Cok tesekkür ederim. Hepimizin insallahben rutin kontrole gitmiştim.Acemilik işte cinsiyet aklımdan bile geçmiyordu. 16/17. haftalarda belli olur diye duymuştum. Aaa erkek geliyor deyivermişti doktorumuz :) Hayırlı olsun sizinde paşanız.