11 haftalik cinsiyet belli olurmu

Bana renkli de bakıldı cnm ama hala emin olamıyorum kız hissediyorum çok istiyorum ondan olsa erek

Eklentiler

• 20161129_153459.webp
    20161129_153459.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 1.112
ooo canım daha ne olsun dudaklar orda işte :) hayırlısı olsun canım benim ilk çocuk eşim erkek istiyo ben kız hayırlısı olsunda ama önce eşim sevinsin istiyorum 5 sene çocuğumuz olmadı bizim çok bekledi beni o yüzden önce o sevinsin:)

Hakkınızda hayırlısı olsun canım kesinleşti artık ilerleyen haftalarda bana da haber ver

çıktımı rüyaların peki:KK70:
Ben hamile kalmadan cok önce görmüstüm rüyamda, bebegini getirdik dediler, erkekti. Ama gercekten bebek beklerken cinsiyet icin gördüğüm rüyaların hicbirinde cinsiyetini göremedim. Hatta güya dogmus hemsire getircekmis, esime diyorum dur bak simdi pembeyse battaniyesi kız, erkekse mavi olcak diyorum, hemsire beyazla geldi. bagirmaya baslamıstım bu ne is diye uyandım :) Benimkiler asiri psikolojikti yani :KK70::KK70::KK70:

Ben hamile kalmadan cok önce görmüstüm rüyamda, bebegini getirdik dediler, erkekti. Ama gercekten bebek beklerken cinsiyet icin gördüğüm rüyaların hicbirinde cinsiyetini göremedim. Hatta güya dogmus hemsire getircekmis, esime diyorum dur bak simdi pembeyse battaniyesi kız, erkekse mavi olcak diyorum, hemsire beyazla geldi. bagirmaya baslamıstım bu ne is diye uyandım :) Benimkiler asiri psikolojikti yani :KK70::KK70::KK70:
bende öyle bigün erkek bi gun kız görüyorum ay hayırlısı insaşşal senin cinsiyet bellidir dimi

bende öyle bigün erkek bi gun kız görüyorum ay hayırlısı insaşşal senin cinsiyet bellidir dimi
Evet 17.haftada öğrendik, erkek bizim bebeğimiz. Sizde bu aralar öğrenirsiniz :) 16.haftada göstermedi ugrastırdı beni ama öbür hafta acmıs kendini hemen gösterdi :) Zaten görünce aglamaya basladım, sonunda öğrendim diye, bende de var biraz kabul ediyorum :deli::KK48::KK48:

benim 11+1 de söyledi cinsiyeti, emin bir şekilde.
Bizede 11.hafta ikili test sonucu Dr yüksek ihtimalle erkek dedi, hatta güzel bir bacak arası fotomuz var :) Ama yinede emin olunmaz bu haftada demisti. Ama eminmis. yanılmadı Dr'um :KK28:

Bizede 11.hafta ikili test sonucu Dr yüksek ihtimalle erkek dedi, hatta güzel bir bacak arası fotomuz var :) Ama yinede emin olunmaz bu haftada demisti. Ama eminmis. yanılmadı Dr'um :KK28:
ben rutin kontrole gitmiştim.Acemilik işte cinsiyet aklımdan bile geçmiyordu. 16/17. haftalarda belli olur diye duymuştum. Aaa erkek geliyor deyivermişti doktorumuz :) Hayırlı olsun sizinde paşanız.

ben rutin kontrole gitmiştim.Acemilik işte cinsiyet aklımdan bile geçmiyordu. 16/17. haftalarda belli olur diye duymuştum. Aaa erkek geliyor deyivermişti doktorumuz :) Hayırlı olsun sizinde paşanız.
Cok tesekkür ederim. Hepimizin insallah :KK200: Allah uzun ömürler versin tüm evlatlara. :anne:

Back
X