11 haftalık cinsiyet tahmini

Brrck

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
344
196
303
Kizlar bugün 11 haftalık olduk. Ultrason görüntümüz de burada. Cinsiyet tahminlerinizi rica ediyorum 😊

Kizlar bugün 11 haftalık olduk. Ultrason görüntümüz de burada. Cinsiyet tahminlerinizi rica ediyorum 😊
Yaaa 11 haftada bu kadar görünüyor mu bende bu hafta 10 haftalığım haftaya 11 haftalık olacam doktora gidecem gidince böyle görebilir miyim acaba çok heyecan yaptım 😍

Yaaa 11 haftada bu kadar görünüyor mu bende bu hafta 10 haftalığım haftaya 11 haftalık olacam doktora gidecem gidince böyle görebilir miyim acaba çok heyecan yaptım 😍
Perinatologlar daha erken görebiliyorlar sanırım canım benim doktorum öyleydi gerçekten görmüştür umarım darısı senin başına 🙏😊

Perinatologlar daha erken görebiliyorlar sanırım canım benim doktorum öyleydi gerçekten görmüştür umarım darısı senin başına 🙏😊
Teşekkür ederim ya ben 7 kez ultrasona girdim hepsinde de sadece kalp atışını gösterdiler şöyle bebek olarak göremedim bi tabi daha küçük 😇

Bu arada haftamız aynı
Bende 11+5 im.
18.agustos randevum var. Belki öğrenirim cinsiyeti inşallah 🥳
Aslında günlerimiz de aynı bugün 11+5 oldum bugün ve diğer kontrolüm de 19 Ağustos 😊 inşallah cinsiyeti tekrardan aynı söyler🙏 genelde doktorlar 14 haftadan önce söylemiyormus ama bizimkisi biz sormadan söyleyince şaşırdık haliyle umutlandik şimdi inşallah değişmez cinsiyet 🙈

Aslında günlerimiz de aynı bugün 11+5 oldum bugün ve diğer kontrolüm de 19 Ağustos 😊 inşallah cinsiyeti tekrardan aynı söyler🙏 genelde doktorlar 14 haftadan önce söylemiyormus ama bizimkisi biz sormadan söyleyince şaşırdık haliyle umutlandik şimdi inşallah değişmez cinsiyet 🙈
İnşallah canım.
Benim 3. Gebeliğim. Ama uzun aradan sonra olunca heyecanlı oluyormuş 😂
Cinsiyet öğrenince mutlaka yazarım bende hayırlısı bakalım

İnşallah canım.
Benim 3. Gebeliğim. Ama uzun aradan sonra olunca heyecanlı oluyormuş 😂
Cinsiyet öğrenince mutlaka yazarım bende hayırlısı bakalım
Yaz canım inşallah seninkini de söyler doktor😊 evet çok heyecanlı benimki de ilk olduğundan sürekli bir merak var😊

Yaz canım inşallah seninkini de söyler doktor😊 evet çok heyecanlı benimki de ilk olduğundan sürekli bir merak var😊
Cinsiyet tahmini yapan takvimlerden hesaplattiinmi hiç. Orada ne çıkıyor? Çin takvimi Rus takvimi vs.
Aslında inanmamak lazım ama işte merak 😀

Benimde erkek çıkıyor hepsinde.
Bir hafta sonra öğrenirim inşallah gösterirse.
Hayırlısı neyse o olsun ama iki kızım var , değişik olursa da güzel olur. Bakalım🤗
İnşallah sağlıklı olsunlar da tabi benim gönlümden geçen de erkek😅 bulantıların falan nasıl zorladı mi seni

Back
X