- 11 Ekim 2024
- 47
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi esmerapunzel1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kız canımCinsiyet tahmini yaparmısınız kızlar![]()
Bence kız canımÇıkıntı yukarı doğru değil gibi oğlum 11 haftalıktı bu şekilde usg de belli olmuştu ama bilemedim
hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah
![]()
Amin çok teşekkür ederimBence kız canımÇıkıntı yukarı doğru değil gibi oğlum 11 haftalıktı bu şekilde usg de belli olmuştu ama bilemedim
![]()
Canım ayrı bi post olarak mı acsan acaba ben resmi açamadımEki Görüntüle 3545840 bize de yorum yapabilir misiniz 11+4 karından ultrason
Sende de bi çıkıntı göremedim canım ama usg biraz daha tenkli olsa belli olurdu aslındaCanım ayrı bi post olarak mı acsan acaba ben resmi açamadım
şimdi görünüyor mu acabaCanım ayrı bi post olarak mı acsan acaba ben resmi açamadım
Canım yorum yapmıştım ben ama görmedin sanırım. Çıkıntı kısmını göremedim bu pozisyonda illa belli olurduEki Görüntüle 3545842 simdi görebiliyor musunuz fotografı
tesekkür ederim cevap verdiginiz icin benim de icimden hep kız geciyordu saglıkla gelsinCanım yorum yapmıştım ben ama görmedin sanırım. Çıkıntı kısmını göremedim bu pozisyonda illa belli olurduKız gibi geldi usg resmi daha koyu olsa iyi olurdu ben bu haftada net öğrenmiştim oğlumu umarım gönlünüzce olur
![]()
Ahhh Rabbim gönlüne göre versin inşallahtesekkür ederim cevap verdiginiz icin benim de icimden hep kız geciyordu saglıkla gelsin![]()
Erkek gibi canımEki Görüntüle 3546414 12 haftalik sizcr cinsiyeti
Nedir
Banada yorum yapabılırmısınız acabaBence kız canımÇıkıntı yukarı doğru değil gibi oğlum 11 haftalıktı bu şekilde usg de belli olmuştu ama bilemedim
![]()
Banada bakabilir misinizSende de bi çıkıntı göremedim canım ama usg biraz daha tenkli olsa belli olurdu aslında