11 haftalık gebelikte kahverengi akıntı

Ela58nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
20
0
1
23
Merhabalar 11.haftamdayım bende ilk gebelik düşükle sonuçlandığı için ikinci gebelik başlarından belli fitil olarak progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dün doktor kontrolüm vardı bebekte veya rahimde hiç bir şey yoktu eve geldiğimde çamur gibi kahverengi akıntı geldi ve doktorum artar veya devam ederse bakalım bir sorun görmedim ultrasonda dedi ama endişelendim bu haftalarda aynı sorunu yaşayan var mı ?

O haftalarda bir kez böyle bişey yaşamıştım. O da çok yorulduğum bir gündü. Ultrasonda sıkıntı yoksa inşallah bir şey yoktur. Ama doktor ayda bir gelmen yeterli dese bile 2-3 haftada bir muayeneye gidiyorum nolur nolmaz diye.

Bende yaşadım vajinal mantar var dedi doktor fitil kullanınca geçti
kullandığım progestan fitil ile beraber geliyor zaten gün içerisinde enfeksiyon ise eğer ağrı veya yanma yok siz de varmıydı?
bazı yerlerde progestanın da bazen yapabileceğini yazdıklarını gördüm veya rahim büyüdüğünden vs vardı artarsa tekrar gideceğim

Peki neden dolayı olmuş doktorunuz bir şey dedi mi

Bendede olmuştu o haftalarda progestan kullanıyordum. Bildiğin kan gibi kırmızı gelmezse korkma dediler. Kırmızı ya döndü 2 kez ama çok şükür bşy olmadı

Bende 17 haftalık gebeyim progestan iğne kullanıyorum 3 günde bir 2 defa kullandığımdan beri akıntım durmuyor yeşilden değişik bir renge döndü koku veya kaşıntı yok ama sümüksü yapışkan ve sulu akıntı oluyor korkuyorum riskli gebelik benimde aramızda böyle olan var mı ?

Rengi farklı ise enfeksiyon olabilir. Muayeneye gitmenizi tavsiye ederim

Gittim karından muayene etti rahim ağzı kapalı dedi kendinizi alttan yıkayım sadece peçete ile kurutun dedi fitil de verdi ama boş
Ben de şuan ne olduğunu anlamadığım bir akıntı yaşıyorum. Öncesinde kötü kokulu, su gibi bir akıntıydı doktor hafif enfeksiyon var dedi fitil verdi. Fitili kullandım ama geçmedi sadece artık kokusuz. Su gelmesinden şüphelendim acile gittim tekrar muayene ettiler enfeksiyon devam ediyor dediler. Kokulu ve kaşıntılı olunca enfeksiyon zannediyoruz ama hafif enfeksiyon bazen kaşıntı ve koku gibi belirti vermeyebiliyor o yüzden. Benimki direkt su gibiydi.

Geçmiş olsun. Benim bazen su gibi bazen kalıp gibi anlamadım ki koku kaşıntı falan da yok ama akıntı insanı korkutuyor idrar kültürü verdin sonuçları çıksın gittiğim zaman vajinal muayene olacağım

Normal bir akıntı da olabilir hiç endişe etmeyin. Enfeksiyon bile olsa tedavisi mümkün sonuçta. Daha öncesinde hiç normal beyaz akıntı yaşamadıysanız o da korkutmuştur Size de geçmiş olsun

Normal bir akıntı da olabilir hiç endişe etmeyin. Enfeksiyon bile olsa tedavisi mümkün sonuçta. Daha öncesinde hiç normal beyaz akıntı yaşamadıysanız o da korkutmuştur Size de geçmiş olsun
Teşekkür ederim işte tek seferlik içilen tozdan verdi fitil verdi 2 tane var içinde 3 günde 1 kullanım için bir tane kullandım fitil ilacıda içtim dahada çoğaldı akıntım acaba iğneden mi diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…