11 haftalık hamileyim düşük tehdidim var....

nurhaniyet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
10
0
36
İzmir
11 haftalık hamileyim dün kanamam oldu doktora gittim bebek canlı kalp atışı var kanamam kesildi düşük tehdidi var dedi progestan verdi günde 3 defa kullanmaya başladığımdan beri bulantılarım ve halsizliklerim oluyor birde lekelenmelerim oluyor normal mi acaba bu durumu yaşayanlar var mı . çok üzgünüm...

11 haftalık hamileyim dün kanamam oldu doktora gittim bebek canlı kalp atışı var kanamam kesildi düşük tehdidi var dedi progestan verdi günde 3 defa kullanmaya başladığımdan beri bulantılarım ve halsizliklerim oluyor birde lekelenmelerim oluyor normal mi acaba bu durumu yaşayanlar var mı . çok üzgünüm...

bazen oluyo öle canım ya üzücü bi durum biliyorum ama sakın sıkıntıya girme. sen sakin oldukça çabuk atlatırsın. rabbim senide bebişinide korusun:Saruboceq:

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de aynı durumu 12 haftalık hamileyken yaşadım.Kanamam olmuştu hem de çok. Progestan kullandım, 10 gün de işe gitmedim.Çok şükür şimdi iyiyim.Bebiş de sağlıklı :nazar:

Sen de moralini yüksek tut, bu durumu birçok gebe yaşıyor.Hayırlısıyla atlatırsın inşallahopuyorumnanaktan

Canim bana da 2 hafta once oldu doktora gittim bebegimin kalp atislarini ogrenince cok rahatladim.Ben de 7 haftalik hamileyim ama bu tur bir kanama ilk 3 ay da olabiliyormus , ayrica kanama gecirdikten sonra kahverengi lekelenme ben de de oldu ..sen de endiselenme moralini yuksek tut,insaallah bebeklerimize saglikla kavusuruz...

Bende 6 haftalıkken kanamam oldu, sonra durdu.Acile gittik hemen.Progestan zaten içiyodum ,günde 2 ye çıkardı doktor. Bir hafta kadar kahverengi akıntı devam etti. Sonra kesildi. Şimdi 32 haftalık hamileyim. bol bol dinlen canım.Kendini yormaman gerek.

canım benimde 6 haftalık hamileyken kanama vardı ama benim plesentada.progestan içtim 1 ay.dün kontrolüm vardı.çok şükür tehlikem geçmiş.progestanı kesti.progestanın yan etkileri benide çok etkilemişti ilk zamanlar.sonra alıştım.şimdi 12 hFTlık oldum inşallah sorunsuz devam eder

cnm bende 9 haftalık hamileyim benimde düşük tehlikem var progynx kullanıyrm 2.kutuya başladım bugün.2 gündür kahverengi lekelenmem oldu korktum bende inşallah bişicik olmazzzzzzz

arkadaslar bende 6 haftalık hamileyim üstüne adet gördüm dr um düşük tehlikesi var dedi pregny 5000 oluyorum her hafta progestan alıyorum günde 2 kez bakalım bir kalp atışını duyabileseydim salı gunu çok korkuyorum bu 3.düşük olacak eğer düşerse

Merhaba bende 11 haftada kanama yaşadım doktor progestan fitil verdi .epey bir zaman geçti ama merak ediyorum bebişiniz sağlıkla doğdumu bende çok endişeliyim

Back
X