11. haftamda aşırı kanamam ve düşük tehlikesi oluştu. bu durumu yaşayan var mı

essia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
94
4
98
İstanbul
iiyi günler arkadaşlar. 10+5 de sabah namazımı kılıp yattım 45 dkk sonra bir sıcaklık hissiyle uyandım ve banyoya gittim. pijamam dizlerime kadar kan olmuştu,banyo kana bulandı tabiri caizse... hemen hastaneye gittik. bebek kalp atışları vardı ama kanamam devam ediyordu. haftada 1 proluton iğne ve progestan hap verdiler. 3 gün sonra tekrar gittiğimizde doktora rahim içinde hala kanama görünüyor dediler. üzerinden 12 gün geçti kanamam kahverengiye döndü ama hala geliyor ped kullanmamı gerektirecek kadar. ve ben çok tedirginim.... yardımcı olurmusunuz bana

Son düzenleme:

merhaba canım önce cok gecmişler olsun.bende 6.hafta 14. ve 15.haftalarda kanamam olmuştu,2 ve 3 gün hastahanede yattım.doktorun dediklerini kesinlikle yapmalısın dinlenmelisin.ilaclarını aksatmamalısın.kanamanın kahveye dönmesi bir anlamda iyiye işarettir icerdeki kalan kanların kurudugunu kuruyan kanların aktığı anlamına geliyor. sormak istediklerin varsa ben burdayım sorabilirsin

rumeysamustafa çok teşekkür eerim. ama hala geçmeyince korkuyorum işte. birde asıl korkum perşembe günü raporum sona eriyor VE NE YAPACAĞIM HAKKINDA Bİ FİKRİM YOK kalan raporlarımı harcamak istemiyorum seneye gerekirse tüm hakkımı tüketmek istemiyorum. ama mecbur kalırsam kullanacağım artık

canım anladığım kadarıyla calışıyorsun özel sektördemisin .raporun bitmeden doktora gözüküp durumunu anlatmalısın.doktorun seni şu hafta sonra tekrar gel demedi mi

doktorum kahverengi kanamadan korkma demişti zaten o kanama da sürekli olmaz yani bende öyle olmadıydı geldiğini hissetmiyordum kahvenin.pedin mutlaka kirleniyordur günde ortalama kactane kullanıyorsun..icerdeki kanaman bence durdu ve ordaki kalanlar akıyor benimkide 7 8 gün sürmüştü

kalın günlük pedlerden kullanıyorum günde 4 tane ortalama değiştiriyorum. ama hergün aynı olmuyo mesela bu sabah büyük ped koymak zorunda kaldım

Allah tez vakitte şifa versin inşallah...
Yatıp, dinlenip, dua edip beklemekten başka çare yok.
Zaten 3. ayı doldurmanıza az bir zaman kalmış, inşallah atlatırsınız diye düşünüyorum sıkı bir dinlenme ve moral ile...
Tekrar rapor almanızı tavsiye ederim bu durumda istirahat şart.
Boşverin raporlarınız seneye kadar bitsin, düşünmeyin onu.

benim de 4. haftadan beri varhala da devam ediyor.. stres olmamak mümkün değil. Hepimizin yardımcısı olsun rabbim..

çok geçmiş olsun.aynen bende bu durumu yaşadım 1 ay hastanede yatırdı dr çok hareket etmemi istemiyordu...o süreç çok sancılıydı %90-95 düşük dedi yüzüme açıkça ama son şansımızı kullanalım dedi...çok şükür kızımı sağlıklı doğurdum.şimdi 6,5 aylık :)

ağır iş yapma dr dediklerine aynen uy derim aynı ilaçları kullandım.

Merhaba bende 4 gun once 6+2 de cok ama cok sidettli kanama gecirdim.bir gun oncesinde bebegi kalp atisini gördük hatta dr um dinlene dinlene tatile bile gidebilirsindemisti ertesi gun hic bisey yokken oturuyordum ayaga kalktim heryerim kan oldu.esim cok korktugu icin ambulans cagirmis o gece hastanede kaldim igne yaptilar serum verdiler bebek cok sukur iyi simdi gunde 3 kere ilac iciyorum.doktor dinlen dedi bir kizim var 3,5 yasinda birazda hasari ondan firsat buldukca uzaniyorum.kanamam kahverengi ye dondu dr um 15 gun sonra ya cagirdi rabbim hayirlisini nasip etsin insallah.biz tedbirimizi alalim takdir onundur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…