11 mayıs anneler günü geldi çattı

skalonga

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
32
1
13
İstanbul
Evet anneler günü gelip çatmış bulunmakta.Malum 11 mayısta.Bende annemle farklı şehirlerde olduğum için kargoyla hediye göndermek istiyorum.Ama gördüğünde şaşıracağı , mutlu olacağı bir hediye olmasını istiyorum.Kendim sınavlar sebebiyle maaalesef ki gidemiyorum En güzel hediye o olurdu diye düşünebilirsiniz o açıdan söyleyim dedim efenim Tabii gönderebileceğim nitelikte bir hediye olması da önemli bu noktada:44:Siz neler almayı/yapmayı planlıyorsunuz onları duymayı isterim , ayrıyeten söylediğim durum içinde tavsiyeniz olursa sevinirim :)))

Not: Kendimde orjinal bir fikir , hoş bir hediye buldukça ya da güzel bir plan aklıma geldikçe burdan paylaşmayı planlıyorum.Bakalım...

annenin ihtiyacı olan bir şey olsun. Ama öğrencisin sanırım. O yüzden çok kasma kendini.
Senin ona telefonda onu sevdiğini söylemen, derslerinin iyi olması en önemlisi senin mutlu ve huzurlu olman ona en güzel hediye.
ama istersen bir tek gül gönderebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…