Aşılama 11 mm yumurta ıle gebe kalanlar ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

redrose19

Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
877
515
103
Slm kızlar gecen ay 3. Kez asılama tedavısı ıcın tedavıye basladık 6 gun 75ml vuruldum 4 gun 112.5 vuruldum muayene gıttıgımde 1 tane 11 mm yumurtam vardı baska yoktu farkkı ılde yaptırdıgım ıcın gerı donmem lazımdı evıme esımın ısınden dolayı evıme geldıkten 1 gun sınra. Tekrar muayeneye gıttım yasadıgım ılde doktor baktı en fazla 9 mm yumurta goruyorum baska buyuk yok dedı acaba 11 olan catlamısmıdırkı ? Igneyı bıraktıktan 5 gun sırmada 2 gun ara ara kahverengı lekelenmem oldu durdu bugun kan verdım yarın sonuc cıkıcak ınsallah pozıtıf olur. Sızlerın yumurtaları kac mm tuttugunda ?

17 gun ıznı vardı esımın 2 haftada bıtmesını beklıyoduk tedavının dıgerlerı oyle olmustu cunku ama bu sefer uzun surdu zmn yetmedı malesef devam edemedım
17-18 normal genelde 20 21mm gibi çatlıyor diye biliyorum.

Belki büyüyüp çatlamıştır, aradan 1-2 gün geçse bile 16-17 mmye ulaşıp çatlayabiliyor

17-18 normal genelde 20 21mm gibi çatlıyor diye biliyorum.
Aynen cnm bılıyorum 2. Asılamam da 16 18 ıkı tane yumurta gelısmıstı tuttu o asılamam suan 3 yasına yakın oglum var cok sukur bu sefer gelısmedı malesef bende bnımle aynı durumda olan varmı dıye merak ettım belkı 11 mm olup hamıle kalan vardır ?

Belki büyüyüp çatlamıştır, aradan 1-2 gün geçse bile 16-17 mmye ulaşıp çatlayabiliyor
Insallah canım ıgneyı bıraktıktan 5 gun sırna lekelenmem olunca heveslendım sahsen cunku 2. Asılamamdada lekelenmem olmustu ılac kullanmıstım o zmnlar

Insallah canım ıgneyı bıraktıktan 5 gun sırna lekelenmem olunca heveslendım sahsen cunku 2. Asılamamdada lekelenmem olmustu ılac kullanmıstım o zmnlar

Lekelenme çatlamadan kaynaklı olabilir. İnşallah tutmuştur ama acele etme bence test için. 10 gün geçince daha net sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…