Aşılama 11 mm yumurta ıle gebe kalanlar ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

redrose19

Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
877
515
103
Slm kızlar gecen ay 3. Kez asılama tedavısı ıcın tedavıye basladık 6 gun 75ml vuruldum 4 gun 112.5 vuruldum muayene gıttıgımde 1 tane 11 mm yumurtam vardı baska yoktu farkkı ılde yaptırdıgım ıcın gerı donmem lazımdı evıme esımın ısınden dolayı evıme geldıkten 1 gun sınra. Tekrar muayeneye gıttım yasadıgım ılde doktor baktı en fazla 9 mm yumurta goruyorum baska buyuk yok dedı acaba 11 olan catlamısmıdırkı ? Igneyı bıraktıktan 5 gun sırmada 2 gun ara ara kahverengı lekelenmem oldu durdu bugun kan verdım yarın sonuc cıkıcak ınsallah pozıtıf olur. Sızlerın yumurtaları kac mm tuttugunda ?

17 gun ıznı vardı esımın 2 haftada bıtmesını beklıyoduk tedavının dıgerlerı oyle olmustu cunku ama bu sefer uzun surdu zmn yetmedı malesef devam edemedım
17-18 normal genelde 20 21mm gibi çatlıyor diye biliyorum.

Belki büyüyüp çatlamıştır, aradan 1-2 gün geçse bile 16-17 mmye ulaşıp çatlayabiliyor

17-18 normal genelde 20 21mm gibi çatlıyor diye biliyorum.
Aynen cnm bılıyorum 2. Asılamam da 16 18 ıkı tane yumurta gelısmıstı tuttu o asılamam suan 3 yasına yakın oglum var cok sukur bu sefer gelısmedı malesef bende bnımle aynı durumda olan varmı dıye merak ettım belkı 11 mm olup hamıle kalan vardır ?

Belki büyüyüp çatlamıştır, aradan 1-2 gün geçse bile 16-17 mmye ulaşıp çatlayabiliyor
Insallah canım ıgneyı bıraktıktan 5 gun sırna lekelenmem olunca heveslendım sahsen cunku 2. Asılamamdada lekelenmem olmustu ılac kullanmıstım o zmnlar

Insallah canım ıgneyı bıraktıktan 5 gun sırna lekelenmem olunca heveslendım sahsen cunku 2. Asılamamdada lekelenmem olmustu ılac kullanmıstım o zmnlar

Lekelenme çatlamadan kaynaklı olabilir. İnşallah tutmuştur ama acele etme bence test için. 10 gün geçince daha net sonuç alırsın

Back
X