- 3 Eylül 2025
- 10
- 0
- 1
- 19
- Konu Sahibi user5433778905
11.sinifta kaldim zaten zor bir sene gecirmistim her anlamda 1 senem gittigi icin artik hevesim de yok acikcasi ben ozel okuldaydim orda kaldim devamsizliktan ötürü bu yaz nakilimi bir devlet okuluna aldirdim ama gitmek istemiyorum zaten okul bana uzak su anda cok buyuk bi sekilde uyku problemi cekiyorum gidersem ayni zorluklari yasicagimi biliyorum ve acikcasi bana tekrardan bir seyler katmicak buyuk ihtimal benim derslerle alakali buyuk bir sikintim yok kendi kendime halledicegimi dusunuyorum ama cok stresliyim bu dusuncemi aileme soylemek beni korkutuyor kaldigim icin babam cok hayal kirikligina ugramisti ama ben su an okulla vakit kaybetmek yerine adam akilli bir duzen oturtup guzel bir yer kazanmak istiyorum olucaksa cidden istedigim yer olsun diye cunku mezuna kalmakla ayni mantik gibi aslinda ama bu konuda napicam bilmiyorum babamla aram kotulessin hic istemiyorum 5 gun kaldi sadece stresten hic bir sey yapamiyorum kafamdakileri onlara aciklasam da normal olarak hos karsilamicaklarini biliyorum napmaliyimm