11 yaş kız çocuğu BAKARMİSİNİZ hanımlar yardımınıza ihtiyacım var

pembe kurklu

27.11.:107.7 gncl:78.0 hdf.72,0
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
699
179
23
32
Merhabalar 11 yaşındaki kızım in göğüsleri tek taraflı yani sol tarafı ucu şiş hani büyüme seklinde şişkinlik var diğeri dümdüz ama sol tarafta sadece şişkinlik var ve anne acıyor bazen diyor yani bunun için hangi doktordan randevu almalıyım yada buyume evresi desem sadece neden tek taraf şişsin ve ağırsın ki

Merhabalar 11 yaşındaki kızım in göğüsleri tek taraflı yani sol tarafı ucu şiş hani büyüme seklinde şişkinlik var diğeri dümdüz ama sol tarafta sadece şişkinlik var ve anne acıyor bazen diyor yani bunun için hangi doktordan randevu almalıyım yada buyume evresi desem sadece neden tek taraf şişsin ve ağırsın ki
Çocuk doktorundan alın o sizi yönlendirir

ergenliğe giriyor normal bir durum yaş olarakta normal bir yaşta kol altı ve genital de kıllanma da başladı ise 1-2 yıla regl olur. endişelenecek bir durum yok. Ama içiniz rahat olsun isterseniz çocuk endokrinolojiye gidebilirsiniz.

Normalde çocuk endokrinoloji bakması lazım sanırım. Ama önce çocuk doktorunun yönlendirme yapması lazım. Çocuk doktoruna gidin, o sizi yönlendirir.

ergenliğe giriyor normal bir durum yaş olarakta normal bir yaşta kol altı ve genital de kıllanma da başladı ise 1-2 yıla regl olur. endişelenecek bir durum yok. Ama içiniz rahat olsun isterseniz çocuk endokrinolojiye gidebilirsiniz.
Ben 9 yasinda regl olmustum.

Konu sahibi doktora başvurunuz. Acıması normalde tek taraflı büyümesi sanki normal değil

Teşekkür ederim bilgileriniz için ama tek taraflı olunca bı tedirgin oldum yani büyüme iki göğüs aynı anda olmazmi acaba

Ben 9 yasinda regl olmustum.

Konu sahibi doktora başvurunuz. Acıması normalde tek taraflı büyümesi sanki normal değil
İşte bende ona takıldım tek taraflı büyüme var çünkü böyle ceviz büyüklüğünde hemen hemen

Teşekkür ederim bilgileriniz için ama tek taraflı olunca bı tedirgin oldum yani büyüme iki göğüs aynı anda olmazmi acaba
Ayni anda oluyor normalde ikisi birden fındık gibi tabiri caizse başlıyor. Ne olur ne olmaz siz bi devlet hastanesinden randevu alın götürün.

Çocuk doktoruna götür her türlü endokrine zaten direkt gidemeyeceğin için yönlendirme açsın

İşte bende ona takıldım tek taraflı büyüme var çünkü böyle ceviz büyüklüğünde hemen hemen
Benim de aynı şekilde tek taraflı büyümüştü hatta ucu sivri şekildeydi sonra normal büyümeye devam etti ikisi de
15yaşında regl olmuştum
Bir sorun olduğunu düşünmüyorym ama içiniz rahat etmesi için doktora gösterin tabi

Kızımın da tek taraflı büyümeye başladı ardından diğeri de büyüdü ve büyürken ağrı oluyor zaten bende küçükken öyleydim dokununca vesaire ağrı yapar

tam meme ile kolaltı arası ise orada da lenf bezleri var galiba. ergenlikte böyle şişlikler oluyormuş zaman zaman. kızımın esnesinde çıktı (2014lü) çok korktum hemen dr a gittim iner yakında dedi kendi kendine indi. Göğüsleri de biraz büyüdü acıyor diyor, bunlar normal bence.

Back
X