11 yaş kız çocuk tüy problemi nasıl çözülür?

seburuz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
103
95
13
Merhabalar, çok kararsız kaldığım bir konu, herkes farklı bir şey söylüyor, tecrübeli anneler fikirlerini yazarsa çok sevinirim, dudak üstü tüyleri sir ağda bandıyla almanın yüzünü karartacağını söylüyorlar acaba diyorum çam sakızı ağda mı kullansak, özel bölge için de bir arkadaşım kızına jilet kullanmaya başladı, en kolayı ve nasıl olsa ileride lazer epilasyon yaptırır diye, yanlış müdahalede bulunmak istemiyorum, sizler ne yaptınız ve nasıl sonuçlar aldınız hanımlar?

Merhabalar, çok kararsız kaldığım bir konu, herkes farklı bir şey söylüyor, tecrübeli anneler fikirlerini yazarsa çok sevinirim, dudak üstü tüyleri sir ağda bandıyla almanın yüzünü karartacağını söylüyorlar acaba diyorum çam sakızı ağda mı kullansak, özel bölge için de bir arkadaşım kızına jilet kullanmaya başladı, en kolayı ve nasıl olsa ileride lazer epilasyon yaptırır diye, yanlış müdahalede bulunmak istemiyorum, sizler ne yaptınız ve nasıl sonuçlar aldınız hanımlar?
bence jilet kullanmayın evladınıza en büyük kötülüğü siz yapmış olursunuz. tüyleri kıl olup sertleşecek ve epilasyon şart olacak. epilasyon da bakmayın yine karartıyor bir miktar. özellikle jiletten kalınlaşmış kıllarda daha fazla ışın yolladığı için. şuan zaten almak için yaşı küçük ama ille de alacaksanız ağdayı tercih edin bence. ağda zamanla o kadar minimuma düşürüyor ki ileride bir iki seans epilasyonla bile komple kurtulabilir. benim annem de bana küçüklüğümde zorla jilet kullandırdı kıllarımdan kurtulana kadar çok çektim ve belirli bir yaştan sonra bazı bölgelerimde sarkmaya meyil oldu. kız kardeşimde ise kesinlikle jilet kullandırmadım genç kızlığından beri ağda yaparım şuanda sıfır tüy olanı da 2 seans epilasyon ile bitirdi ve bana dua ediyor. yeğenim 12 yaşında tüyleri için biraz daha ergenliğini atlatmasını bekliyoruz. hazır ağda bantlarını kullanabilirsiniz bence şuan için. ilerleyen dönemlerde de çam sakızına geçersiniz şuan cildi öncelikle ağdaya alıştırın bence

Yüzüne ip vücuduna da tüy dökücü ve jilet ağda da olabilir kız kardeşim 13 yaşında ipl lazere gitmeye başladı ben de lisede normal lazere gittim öncesinde de ağdaya gittim hep en kötü depilatör

Yüzüne sir ağda bantı kullanıyorum ama karartır ve sarkıtır diye endişeliyim, özel bölge için canı yanar diye endişe ediyorum, tüy dökücü kremlerde de kimyasal var, 18 yaşından önce de lazerden şüpheliyim, hazır ağda bantlarının da kimyasalı çok yani ne yapacağımı şaşırdım, normalde başlamak için tabii ki erken ama kızım da tüylenme fark ediliyor ve rahatsız oluyor, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Yüzüne sir ağda bantı kullanıyorum ama karartır ve sarkıtır diye endişeliyim, özel bölge için canı yanar diye endişe ediyorum, tüy dökücü kremlerde de kimyasal var, 18 yaşından önce de lazerden şüpheliyim, hazır ağda bantlarının da kimyasalı çok yani ne yapacağımı şaşırdım, normalde başlamak için tabii ki erken ama kızım da tüylenme fark ediliyor ve rahatsız oluyor, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Kremler var ugusturucu alt tarafı hissetmez

Back
X