11 yasinda tecavuz oldum

Tugba077211

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
4
0
86
ben 11 yasimdayken amcam tecavuz etti, bir seferden fazla oldu. simdi gencim ama daha 18 degilim. kimseye soylemedim ama bu olayi cok dusunuyorum ve korkuyorum. ilerde evlilik sorunlari olacagini biliyorum. Anneme asla soylemek istemiyorum cunku uzmek istemiyorum ama kendime tutamiyorum daha fazla bunu.
Ne yapabilirim bu konu benim butun hayatimi etkiliyor ve bekaretlik soruna ne yapabilirim? Diktirmek istiyorum ama boyle bir sey yapmak kolay degil

Kusura bakmayın ama sorununuz olayın ciddiyeti kızlık zarı dikiminden daha büyük bir şey. Aile içi tecavüz söz konusu bunu hemen bildirmeniz size inanacağını düşündüğünüz bir aile büyüğü ile paylaşıp polise gitmeniz gerekiyor.

Seneler önce olan birşeyi kanıtlayamaz
Heleki inanmak istemezlerse belki dışarda sadece konusurken bile gördükleri bi genci suclayabilirler
Bazı yörelerde olaylar cok farklı işliyor malesef

Seneler önce olan birşeyi kanıtlayamaz
Heleki inanmak istemezlerse belki dışarda sadece konusurken bile gördükleri bi genci suclayabilirler
Bazı yörelerde olaylar cok farklı işliyor malesef
Evet bazı yerlerde sırf bunlar örtbas edilsin diye neler yapılabileceğini kıza değil büyüklere inanılabileceğini biliyorum. Ama ses çıkarmamak bunu kimseye söylememek böyle iğrenç bişeyi daha 18 bile olmayan biri olarak tek yaşamak çok zordur. En azından inanacağını düşündüğü biriyle paylaşmalı o pisliğin tavırlarına dikkat edecek biriyle. Kim bilir kimlerin canını yakmıştır .

Ne diktirmesi aklını mı kaçırdın? Senin şu sn yapacağın tek şey hemen polise gitmek!
Böyle bir şeyi asıl saklarsan annen baban üzülür!
11 yaş ne dmeek? Nerde yaptı nasıl dayandın? Nasıl oldu aklım almıyor deliricem şimdi şikayet edicem bak sen etmezsen!

Psikologla yada psikiyatristle görüşmesini öyle acıklamasını nacizane tavsiye ederim
En azından hem içindekileri bosaltır hem kendinden emin birsekilde belki bir seansta aile bireyleriyle konuyu acıklar

Amcanız şuan kaç yaşında. Nasıl engel olmadınız yada ondan kaçmadınız ne bilim ablanız falan dami yoktu söyleseydiniz. Bir çocuk nasıl o acıya dayanır hemde birden fazla

Amcanız şuan kaç yaşında. Nasıl engel olmadınız yada ondan kaçmadınız ne bilim ablanız falan dami yoktu söyleseydiniz. Bir çocuk nasıl o acıya dayanır hemde birden fazla
Cocuk yasimda yetiskin adama engel olmak kolay degil. Engel olabilseydim olmazdi zaten. Cok denedim ama gucum yetmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…