118 99 dan Gelen Spam Mesajı!...

kathy

DOPAMİN DETOKSUNDAYIM AZ YAZ 💅
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
5.068
358
363
Arkadaşlar bugün bütün günümü rezil eden bir mesaj aldım...
Daha sonra bunun spam mesajı olduğunu anladım ama neye yarar bütün günüm mahfoldu..:41:
Mesaj şöyleee..
Hakkında açılmış bir dava veya icra takibi var mı?Tarafı olduğun davanın yer ve tarih bilgileri?118 99 u arayın..118 99 UYAP işbirliğiyle öğrenin...:27:
Bütün gün aklımda hakkımda açılmış dava ne olabilir icralık ne durumum var kii..???? Ben trafik ceza puanı bile olmayan,vergisini veren,TC kurallarını hiçe saymayan bir vatandaşım..üstelik yurtdışında yaşıyorum..Birisi benim bilgilerimi kullanarak biryerlerde birşeyler mi yaptı diye düşünmeden edemedim..
sonra mesajdaki işbirliği yazısını tekrar okuyupta bu mesajın birçok kişiye geldiğini int.ten öğrenince kocaman bir ohh çektim..
Telefonuna bu mesaj gelenler ne yaptılar merak ettim doğrusu..:40:

Son düzenleme:
Kızlar yok mu bu mesajı alan...Reklam koktuğu çok belli..
Ama kişileri paniğe sürüklemeninde anlamı yoookkk..:45:

canım arkadaşım böyle bir mesaj gelmedi bana
ama gelseydi cevap vermezdim sakin verilen numarayı arama derim
paniklememek elde değil
sakın korkma bi sorun çıkmaz sanmıyorum :9: :9: :9:
kocaman öpücüklerrrrr

Aradım canım maalesef ama zaten yurtdışında olduğum için çalmadı bile..
İnan ki başka sancılarım vardı kıvranıyordum böyle bir mesaj gelince gözlerim nasıl açıldı anlatamam..:53:
Telefon operatörüme sesleniyorum ..yarı tehdit içeren bu mesajları görmek istemiyorum ben telefonumda..
operatör bayilerinde,alışveriş merkezlerinde ,mağazalarda,benzin istasyonlarında şurada burada alınan numaramın oraya buraya verilmesinden hoşlanmıyorum..
hiç olmadık zamanlarda gelen mesajlardan bıktım usandım artık..geceyarısında bile gelebiliyor bazı mesajlar..
Düşünsene benzine şu kadar indirim geldi saat 24 ten sonra gelin bizden benzin alın mesajları gece 12 de yarımda geliyor..
Allahım ne oldu birine birşey mi oldu diye telefona sarılmaktan bıktım usandım ...
imdaaaaatt...:52:

Son düzenleme:
aaa aynı mesaj bana da geldi ama fazla umursamadım
ne olur ne olmaz diye mesajı da silmedim ama

Son düzenleme:
sanırım aynı operatörü kullanıyoruz..

Son düzenleme:
ilgi için teşekkür ederim madamiks..

Ben yanlış okumuşum:) hakkında açılan bi daa var diye okuyorum :D:27::27: doğru okuyunca, yok paniklemezdim:)

Bana gelmedi canım böyle bir mesaj gelse bende paniklerdim kesin....

Gelirse sakın panikleme o zaman canım.. Ben int.e baktım birçok kişiye gelmiş özellikle vodafone lulara..
Ama yine de canım sıkıldı ..

Ben bir kaç defa aradım ulaşamadım numaraya..netten uyapın sitesine girdim..mesaj gönderdim oda gitmedi..deli oldum ama..
tahranda olmasam o kadar sıkılmazdım..

Ben hiç bakmıyorum bile...:1:
Direkt eşime havale ettim onu..:ssz:

Türkiye'nin bilinmeyen numaralar hattı "118" in operatörlerimizin verisine erişerek bize gönderdiği mesaj sadece.Bir de aramaya kalkmışsınız sakın aramayın para tuzağı. Bildiğimiz 118 bilinmeyen numaralar hattıdır ve her nasıl anlaşma yapıyorsa mahkemelerle tüm bilgilerimize erişebiliyorlar maalesef.

size ya da yakınlarınıza geldi mi peki bu mesaj..

Bu mesajda panikleyecek ne varki?Banada geldi.Bu mesaj sadece eğer hakkında açılmış dava versa gününü ve saatini unuttunsa faydalanmak için.Yani paniklemeyi gerektirecek bir durum yok.

canım doğru söylüyorsun evet ama uzakta olunca herşey aklıma geldi ilk anda düşünemedim maalesef..

teşekkür ederim arkadaşlar içimi ferahlattınız..))

Son düzenleme:
Back
X