11haftalik hamileyim 11cm de dermoid kist var

ema1983

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
8
0
1
42
11haftalik hamileyim ayrıca 11cm de dermoid kist var sağ yumurtaligimda gittiğim prof geçen hafta kist patlar diyerek kistin içindeki sıvıyı karnımdan iğnelerle çekti böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar tekrar sıvı toplarsa iki hafta sonra ameliyat yapcam dedi kistle doğum yapan varmı kistindeki sıvıyı çektiren varmi

benim bilgim yok ama çok geçmiş olsun.bende hamile kaldığımda kistim vardı ama vücut kendi eritiyordu.sonra ne oldu bilmiyoruz.

Kist küçük olduğunda eritiyo hamilelik ama benimki aksine daha da büyüdü bu hafta sıvısıcçekildi bakalım inşallah tekrar sıvı birikmez

tek doktorla yetinmesen mi başkasınada görünsen mi ?

İki doktora gidiyorum bi tanesi patlarsa kist acil gelirsin ameliyat olursun diyo diğeri kesin olmalısın diyor ikisi de bulunduğum şehrin en iyi doktorlari

canım gecmis olsun insallah tekrar toplamaz sivi..benim yok ama annemde kist olusuyordu surekli ameliyat olmustu 3 kere tekrarlayinca doktor kistin ameliyat yerine icindeki siviyi cekmisti igneyle seninki gibi..insallah tekrar etmez bebisini saglicakla kucagina al cnm..

Anneminde portakal büyüklüğünde kisti varmis hamileyken ilac kullanmis patlamasin diye sonra doğumla beraber kisti almislar

Bende var kist sağ yumurtalığımda ama seninkindenmi bilmiyorum yani adını sormadım sol yumurtalığımdada çatlamamış yumurtalar var ara ara kanama yapıyo doktorum üçüncü aya kadar yok olur dedi bilemedimki şimdi cm ni bilmiyorum ama görsen kese düğme kadar kist balon kadar sanırım en az on katı usg de gördüm bende

Teşekkürler

I ikimelek1903 aynen bende de durum aynı kese küçük kist kocaman bebek iyi Allaha şükür bakalım kist tekrar sıvı toplamazsa yoluna girer işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…